Zetacom

Zetacom

Branche: IT-dienstverlener
Publiceert over: ICT-specialist en system integrator

Zetacom helpt als system integrator om de samenwerking, bereikbaarheid en werkprocessen van organisaties te verbeteren: in het mkb, de groot zakelijke markt en in het bijzonder de gezondheidszorg. De focus ligt daarbij op het gebruiksgemak van oplossingen voor eindgebruikers en het rendement voor de organisatie. Daarom blijven wij ook na het realiseren van de initiële oplossing als partner meedenken en meewerken aan het gebruik en de doorontwikkeling. Zetacom heeft zelf alle expertise en technische oplossingen in huis voor bijvoorbeeld telefonie, zorgsystemen, netwerken en de beveiliging hiervan. Hierdoor kunnen de klanten zeker zijn van de beste integrale oplossing.

Experts van Zetacom zijn niet alleen technisch specialisten, zij kennen ook hun branche en de specifieke behoeften van onze klanten. Voor zorginstellingen werken wij bijvoorbeeld met zorgconsultants die zelf allemaal een achtergrond hebben als uitvoerende in de zorg. Daardoor weten zij hoe werkprocessen en technische hulpmiddelen het best ingericht en benut kunnen worden.

Zetacom werkt vanuit Zoetermeer (hoofdkantoor) een vestiging in Den Bosch en Apeldoorn met ruim 180 medewerkers voor klanten door heel Nederland.

Volg Zetacom

Veilig en efficient werken met mobiele devices

Mobiel beheer kent veel verschillende vormen én wordt steeds belangrijker wordt in organisaties. MDM, UEM, EMM… allen zijn in eigen situaties van belang. Vooral ziekenhuizen zijn op zoek naar dé juiste oplossing voor Enterprise Mobility Management (EMM). Alleen de introductie van EMM is hier al een vak apart, in een specialistische werkomgeving met zulke privacygevoelige informatie. Laat staan de implementatie. Lees verder...

Download nu