Debble Zorg

Debble Zorg

Branche: ICT in de zorg
Publiceert over: Microsoft SharePoint, Teams, cloud, intranet en samenwerken

Debble Zorg is een speciaal samengesteld pakket van producten van Debble. Als specialist leveren wij al jarenlang bewezen intranet oplossingen aan een groot scala klanten. Met Debble Zorg brengen wij precies die zaken samen die een zorgmedewerker in staat stelt zijn of haar werk zo efficiënt en prettig mogelijk te doen.

Met in ons achterhoofd het geweldige verhaal van Patch Adams, die sociale omgang direct verbindt aan het welzijn van mensen, bieden wij Debble Zorg. Een sociaal platform wat medewerkers bij elkaar brengt, eenvoudig laat communiceren en dat informatie die de zorgmedewerker nodig heeft brengt waar het nodig is.

Door de digitale tools zoals het intranet, protocollen, teams en de mobiele werkplek met elkaar te verbinden kunnen zorgmedewerkers eenvoudig samenwerken en zich richten op het verlenen van de best mogelijke zorg.

Volg Debble Zorg

Een moderne werkplek voor iedere zorgmedewerker!

De toenemende werkdruk en vergrijzing van de bevolking zorgen ervoor dat zorg verlenen steeds vaker een uitdaging wordt. Daar moet verandering in komen! Steeds meer zorginstellingen onderzoeken hoe technologie hen kan helpen om zorgprofessionals te ondersteunen in hun werkzaamheden. Door een moderne werkplek in te richten waar alle informatie te vinden is, blijft er weer meer tijd over voor… zorg verlenen. Ga aan de slag met dit praktische handboek om een moderne zorgwerkplek te creëren. Lees verder...

9 intranet-trends die bijdragen aan een betere zorg

Het intranet is zoveel meer dan een webpagina met een smoelenboek, HR-nieuws en het menu van de kantine. Een social intranet brengt mensen samen, verzamelt alle handige applicaties op één plek en verhoogt het rendement van de mensen en organisatie. Deze whitepaper zet de 9 grootste intranet-trends in de zorg voor je op een rij. Lees verder...