Versnel de adoptie van digitaal werken

Maak alle zorgmedewerkers enthousiast voor digitaal werken

Maak alle zorgmedewerkers enthousiast voor digitaal werken

Steeds meer zorginstellingen zetten technologie in om hun medewerkers te ondersteunen bij hun werkzaamheden. Maar wat als de nieuwe mogelijkheden sneller geïntroduceerd worden dan zorgmedewerkers deze adopteren? Dan worden de digitale hulpmiddelen vaak onvoldoende benut. Een goede implementatie valt of staat dus met een gedegen adoptieplan. Deze whitepaper vertelt je hoe je dit aanpakt en legt uit hoe je met een 2 sporen methodiek iedereen aan boord krijgt voor de digitale werkplek.

Stap voor stap: de 4 niveaus

Technologie maakt veel mogelijk, maar het heeft geen zin om onmiddellijk een digitaal platform te bouwen voorzien van alle toeters en bellen. De digitale volwassenheid van jouw organisatie laat dit niet toe. Daarom is het goed om te bekijken waar je nu staat op basis van onderstaande 4 niveaus:

  • Niveau A: een basis intranet met ruimte voor algemene informatie, toegang tot documenten en eenvoudige toepassingen
  • Niveau B: het basis intranet is uitgebreid met de eerste mogelijkheden om digitaal samen te werken. Dit is de eerste echte stap richting digitaal werken.
  • Niveau C: het platform is nu een echte digitale werkomgeving geworden. Het ondersteunen van zorgmedewerkers bij hun dagelijkse activiteiten staat centraal.
  • Niveau D: jouw stip aan de horizon, het einddoel. Een volledig digitaal werkende zorginstelling.

Ontdek de 2 sporen methodiek

Hoe zorg je ervoor dat ook mensen met minder feeling voor techniek graag aan de slag gaan met de nieuwe technologie? Download snel deze whitepaper en ontdek hoe de 2 sporen methodiek jou hierbij helpt!

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. IntoHealthcare brengt graag actuele kennis rondom Elektronisch Patiëntendossier (EPD)Elektronisch Cliëntendossier (ECD)Zorg 2.0Zorg bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Elektronisch Patiëntendossier (EPD) :  Nieuwe IT zorgt voor meer tijd voor de patiënt

In 2018 ging fertiliteitskliniek VivaNeo Medisch Centrum Kinderwens aan de slag met het moderniseren van hun IT-omgeving. Want na jaren van ontevredenheid en irritatie bij het personeel was de tijd meer dan rijp voor een update. Deze klantcase laat de 2 fases zien waarin deze veranderingen werden doorgevoerd en laat zien welke voordelen VivaNeo Medisch Centrum Kinderwens nu behaalt. Laat je inspireren!

Lees verder

Zorg :  Intelligente technologie maakt de zorg beter

Om de uitdagingen in de zorg aan te pakken, kunnen we niet om slimme IT heen. En laat het nou net de IT-infrastructuur van ziekenhuizen zijn die op dit moment innovatie in de zorg afremt. Hoe verander je deze remmende factor in een innovatieversneller? Hoe haal je meer uit de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld kunstmatige intelligentie? Ontdek het in deze whitepaper.

Lees verder

Zorg :  Hoe zit het met jouw Office 365 back-ups?

Denk jij voldoende na over de bescherming van jouw Office 365-data? Heb jij jouw Office 365-data opgenomen in het back-upbeleid? Veel bedrijven denken dat Microsoft jou alles uit handen neemt, ook databeveiliging. Het is voor velen dan ook een verrassing als blijkt dat databeveiliging en back-upbeheer jouw verantwoordelijkheid is. Lees hier 6 redenen waarom back-ups maken van jouw Office 365-data belangrijk is.

Lees verder

Partner

ilionx

Wij leveren toegevoegde waarde aan organisaties door vraagstukken rondom business transformatie succesvol aan te pakken, met moderne informatietechnologie als aanjager.

Profiel ilionx ›
 
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.