Veilig mobiel werken in de zorg

Vijf grootste privacyrisico’s opgelost

Vijf grootste privacyrisico’s opgelost

Zorgmedewerkers doen hun werk niet op kantoor, maar aan het bed of bij cliënten thuis. Tablets en smartphones zijn daarom binnen de zorg bijna niet meer weg te denken. Het gebruik van deze mobiele apparaten brengt tegelijk een groot gevaar met zich mee. Waarin schuilt precies dat gevaar?

Privacyrisico's van mobiel werken in de zorg

In deze whitepaper leest u over de vijf grootste privacyrisico’s van mobiel werken in de zorg en hoe je ze oplost. De volgende risico's worden daarbij nader uitgediept:

  1. Onbeveiligde draadloze verbindingen
  2. Bring Your Own Device: geen scheiding werk en privé
  3. Verlies of diefstal
  4. Gebruik van openbare Wi-Fi netwerken
  5. Gebruik van een verouderd besturingssysteem

Tevens wordt ingegaan op Microsoft Enterprise Mobility Suite (EMS) dat in één technologieplatform alle risico's adequaat adresseert. Deze op Microsoft cloud-technologie gebaseerde oplossing biedt het volledige beheer en de volledige beveiliging voor alle mobiele apparaten met elk gewenst besturingssysteem (dus ook niet Windows-platformen als iOS en Android).

Download de whitepaper voor een uitgebreide toelichting op de vijf privacyrisico's bij mobiel werken in de cloud door zorgmedewerkers. En de wijze waarop deze geadresseerd kunnen worden.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Caase

Caase.com helpt bedrijven, overheden en zorginstellingen op hun “weg naar slimmer samenwerken” in de Microsoft Cloud. Veilig werken, op iedere plaats en met elk apparaat tegen lage IT kosten. Caase.com is dé specialist op het gebied van Microsoft Office 365, Azure, EMS (mobile management) en Windows. Met advies, migratie, adoptie, training en beheer creëert zij bij klanten een optimaal samenwerkingsplatform voor medewerkers, partners en leveranciers.

Profiel Caase ›
 
 

Downloaden: Veilig mobiel werken in de zorg

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IntoHealthcare.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.