Social intranet-trends voor de zorg in 2018

Haal meer rendement uit mensen en zorgorganisaties met een social intranet

Haal meer rendement uit mensen en zorgorganisaties met een social intranet

In de zorg draait het maar om één ding: meer tijd voor de zorg voor patiënten. Toch geven veel zorgprofessionals aan dat ze niet genoeg tijd hebben om aan hun patiënten te besteden omdat ze het te druk hebben met administratieve taken. Een modern intranet biedt de oplossing. U haalt hiermee meer rendement uit mensen en zorgorganisaties. In deze whitepaper zetten we de grootste social intranet-trends voor de zorg in 2018 op een rij.

De belangrijkste social intranet-trends voor de zorg in 2018

We lichten hier alvast een tipje van de sluier op:

1. Alle tools komen samen

Het bijhouden van een cliëntendossier, plannen en correspondentie met cliënten en familie is onvermijdelijk. Het kost wel enorm veel tijd, zeker na de decentralisatie. Een grote ergernis zijn de slechte koppelingen tussen applicaties. In deze whitepaper leest u wat de oplossing hiervoor is.

2. De moderne zoekmachine

In hybride organisaties met zelfsturende teams kan top-down sturing een uitdaging zijn. Een geavanceerde zoekfunctie die dwars door alle lagen van de IT én de organisatie mensen, groepen en informatie kan vinden biedt uitkomst.

3. Machine learning: intranet denkt met u mee

We kennen allemaal zoekmachines en sociale media die op basis van je voorkeuren en gedrag weten wat je leuk of interessant vindt. Machine learning gaat ook intranetten slimmer maken. Hoe? Dat leest u in deze whitepaper.

Benieuwd naar nog meer trends voor social intranet in de zorg? Download de whitepaper ‘9 belangrijkste social intranet-trends voor 2018 in de zorg’ waarin ze allemaal uitgebreid worden besproken.

Vergroot de productiviteit van uw zorginstelling

Als uw intranet niet meer is dan digitale nieuwsmuur waarin de laatste nieuwtjes worden gedeeld, dan loopt u kansen mis. Digitale transformatie staat in 2018 hoog op de agenda voor zorgorganisaties. Download deze whitepaper en laat u inspireren door dé social intranet-trends voor de zorg.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 

Download artikel

Social intranet-trends voor de zorg in 2018

Maakt uw organisatie gebruik van Office 365?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IntoHealthcare.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.