SharePoint in de zorg: 5 voordelen

De samenwerkingstool die flexibiliteit en mobiliteit in de zorg biedt

De samenwerkingstool die flexibiliteit en mobiliteit in de zorg biedt

Mensen gebruiken internet tegenwoordig intensiever en op een andere manier dan voorheen, doordat er steeds meer online tools en apps komen. Die gewoonte zet zich op professioneel vlak voort en dat is ook in de zorg het geval. Veel zorginstellingen willen medewerkers flexibiliteit en mobiliteit bieden en kiezen daarom voor werken in een Digital Workplace. Lees hier wat werken met SharePoint in de zorg kan opleveren.  

De voordelen van werken met SharePoint in de zorg

SharePoint is niet stil blijven staan. Microsoft heeft de laatste jaren flink geïnvesteerd in het verder ontwikkelen van deze samenwerkingstool. Het resultaat is een gebruiksvriendelijke en functionele Digital Workplace-oplossing. De vijf meest genoemde voordelen van SharePoint zijn:

  1. Integratie met Office 365
  2. Herkenbare UX
  3. Business applicaties kunnen ondergebracht worden in het applicatieplatform (declaraties, bestelformulieren, extranet, communities)
  4. Enterprise Search Engine
  5. Analytische tools

Bent u benieuwd naar nog vijf voordelen van werken met SharePoint? U leest ze in de whitepaper.

Meerwaarde uit verzamelde data halen

Deze samenwerkingstool biedt een laagdrempelige analysemogelijkheid van alle informatie die aanwezig is. Zorginstellingen verzamelen steeds meer data en het wordt steeds goedkoper deze te bewaren. Maar als deze niet op de juiste manier wordt geanalyseerd en geïnterpreteerd, blijft die waardeloos. Met de juiste tools krijgt u inzichten waarmee uw zorgorganisatie efficiënter kan werken.

10 voordelen van SharePoint

Dit platform biedt nog meer pluspunten waar uw zorgorganisatie van kan profiteren. Lees in deze whitepaper wat de tien grootste voordelen van werken met SharePoint zijn.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 

Download artikel

SharePoint in de zorg: 5 voordelen

Maakt uw organisatie gebruik van Office 365?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IntoHealthcare.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.