Schep orde in de multi-cloud chaos

IT-managementtools nemen jou het werk uit handen

IT-managementtools nemen jou het werk uit handen

Om te voldoen aan de wensen van medewerkers kiezen steeds meer zorginstellingen voor cloud-oplossingen. Hierdoor kunnen zorgmedewerkers altijd en overal samenwerken, verhoog je de efficiëntie binnen de organisatie en dankzij de schaalbaarheid van de cloud-diensten kan je op de koop toe ook kosten besparen. De keerzijde van de medaille? We kiezen bij elke toepassing voor een andere aanbieder. Hierdoor krijgen we een veelvoud aan cloud-oplossingen en leveranciers. En daar krijgen IT’ers wel eens hoofdpijn van…

Verhoogd risico op… chaos

Zo’n versnipperd cloud-landschap is niet optimaal voor jouw zorginstelling. Het zorgt er bovendien voor dat je een aantal voordelen van de cloud alsnog misloopt. We hebben dus een oplossing nodig die orde schept in de chaos en die:

  • De performance optimaliseert
  • De kosten onder controle houdt
  • De diverse applicaties en omgevingen beveiligt

Grijp de controle

Door aan de slag te gaan met een IT-managementtool krijgt een zorginstelling opnieuw controle over het versnipperde IT-landschap. De 3 grootste voordelen zetten we op een rij, de details en praktijkvoorbeelden lees je na in deze whitepaper.

  • Ingebouwde analytics en automatisering maakt proactief beheer mogelijk: Problemen worden opgepakt nog voor ze zich voordoen.
  • Zet DevOps-methodes en -hulpmiddelen in om je applicaties te beheren: Zo zorg je voor een grotere wendbaarheid in je processen.
  • Multicloud orchestration: Helpt je bij het optimaal inzetten van jouw publieke en private cloud-omgevingen. Dit regel je allemaal vanuit een centrale managementtool

Benieuwd hoe jij weer orde kan scheppen in de chaos? Download deze whitepaper en help jouw IT’ers van hun hoofdpijn af!

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. IntoHealthcare brengt graag actuele kennis rondom StrategieCloud visie & trendsZorg bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Strategie :  11 voor- en nadelen van een standaard social intranet

Jouw zorginstelling wil aan de slag met nieuwe werkplekken op basis van het populaire social intranet. Kies je voor een compleet op maat gemaakte oplossing die je zelf beheert en onderhoudt? Of ga je voor een standaardoplossing die via cloud-software wordt aangeboden? Deze whitepaper zet 11 voor- én nadelen van een standaard social intranet op een rij.

Lees verder

Strategie :  Zo gaat uw zorgpersoneel mee in verandering

Een succesvolle technologische vernieuwing in uw zorgorganisatie gaat weliswaar over de te gebruiken oplossing, maar daar draait het niet om. Tegenwoordig staat het creëren van draagvlak centraal. Uw zorgpersoneel moet er uiteindelijk mee werken. Lees hier tips om uw personeel mee krijgen in verandering.

Lees verder

Cloud visie & trends :  Aandachtspunten bij het gebruik van apps in de zorg

Zorgverleners en patiënten maken steeds vaker gebruik van smartphone of tablet met zorgapps. Deze moeten natuurlijk wel aansluiten bij het businessmodel van een zorginstelling en de rest van de ICT-omgeving. Als de vernieuwing daarvan gestructureerd en gefaseerd wordt aangepakt, vergroot de zorginstelling haar efficiency- en effectiviteit maximaal.

Lees verder

Zorg :  Nieuwe IT zorgt voor meer tijd voor de patiënt

In 2018 ging fertiliteitskliniek VivaNeo Medisch Centrum Kinderwens aan de slag met het moderniseren van hun IT-omgeving. Want na jaren van ontevredenheid en irritatie bij het personeel was de tijd meer dan rijp voor een update. Deze klantcase laat de 2 fases zien waarin deze veranderingen werden doorgevoerd en laat zien welke voordelen VivaNeo Medisch Centrum Kinderwens nu behaalt. Laat je inspireren!

Lees verder

Zorg :  Nieuwe tools? Persona’s helpen bij de introductie

Overweeg je als zorginstelling om aan de slag te gaan met een social intranet of nieuw systeem? Dan wil je natuurlijk dat zorgprofessionals ook vol enthousiasme aan de slag gaan met deze nieuwe middelen. Besteed voldoende aandacht aan de adoptie van de nieuwe systemen anders halen zorgmedewerkers niet het maximale uit de nieuwe investering. Deze whitepaper laat zien hoe persona’s hierbij helpen.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.