Schep orde in de multi-cloud chaos

IT-managementtools nemen jou het werk uit handen

IT-managementtools nemen jou het werk uit handen

Om te voldoen aan de wensen van medewerkers kiezen steeds meer zorginstellingen voor cloud-oplossingen. Hierdoor kunnen zorgmedewerkers altijd en overal samenwerken, verhoog je de efficiëntie binnen de organisatie en dankzij de schaalbaarheid van de cloud-diensten kan je op de koop toe ook kosten besparen. De keerzijde van de medaille? We kiezen bij elke toepassing voor een andere aanbieder. Hierdoor krijgen we een veelvoud aan cloud-oplossingen en leveranciers. En daar krijgen IT’ers wel eens hoofdpijn van…

Verhoogd risico op… chaos

Zo’n versnipperd cloud-landschap is niet optimaal voor jouw zorginstelling. Het zorgt er bovendien voor dat je een aantal voordelen van de cloud alsnog misloopt. We hebben dus een oplossing nodig die orde schept in de chaos en die:

  • De performance optimaliseert
  • De kosten onder controle houdt
  • De diverse applicaties en omgevingen beveiligt

Grijp de controle

Door aan de slag te gaan met een IT-managementtool krijgt een zorginstelling opnieuw controle over het versnipperde IT-landschap. De 3 grootste voordelen zetten we op een rij, de details en praktijkvoorbeelden lees je na in deze whitepaper.

  • Ingebouwde analytics en automatisering maakt proactief beheer mogelijk: Problemen worden opgepakt nog voor ze zich voordoen.
  • Zet DevOps-methodes en -hulpmiddelen in om je applicaties te beheren: Zo zorg je voor een grotere wendbaarheid in je processen.
  • Multicloud orchestration: Helpt je bij het optimaal inzetten van jouw publieke en private cloud-omgevingen. Dit regel je allemaal vanuit een centrale managementtool

Benieuwd hoe jij weer orde kan scheppen in de chaos? Download deze whitepaper en help jouw IT’ers van hun hoofdpijn af!

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. IntoHealthcare brengt graag actuele kennis rondom StrategieCloud visie & trendsZorg bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Strategie :  Zo gaat uw zorgpersoneel mee in verandering

Een succesvolle technologische vernieuwing in uw zorgorganisatie gaat weliswaar over de te gebruiken oplossing, maar daar draait het niet om. Tegenwoordig staat het creëren van draagvlak centraal. Uw zorgpersoneel moet er uiteindelijk mee werken. Lees hier tips om uw personeel mee krijgen in verandering.

Lees verder

Strategie :  Nieuwe werkplekken inrichten: zo kan het niet mislukken

Nieuwe werkplekken implementeren is een complex proces, zeker in de zorgsector waar geen gebruiker hetzelfde is. Het is dan ook niet ongebruikelijk dat systeembeheer na het inrichten overstelpt wordt met klachten en vragen. Wees daarom goed voorbereid. Dat bent u met goed inzicht in de situatie en een uitgebreid stappenplan dat u op weg helpt.

Lees verder

Cloud visie & trends :  Aandachtspunten bij het gebruik van apps in de zorg

Zorgverleners en patiënten maken steeds vaker gebruik van smartphone of tablet met zorgapps. Deze moeten natuurlijk wel aansluiten bij het businessmodel van een zorginstelling en de rest van de ICT-omgeving. Als de vernieuwing daarvan gestructureerd en gefaseerd wordt aangepakt, vergroot de zorginstelling haar efficiency- en effectiviteit maximaal.

Lees verder

Zorg :  12 tips bij het inrichten van een social intranet

Zorginstellingen herontdekken en masse de waarde van intranet. Niet die oubollige digitale muurkrant, maar een social intranet dat applicaties, kennis en mensen samenbrengt. Hiermee kan iedereen overal en altijd beter (samen)werken. Met de 12 tips uit deze whitepaper zorg jij ervoor dat het intranet ook echt waarde toevoegt en zorgmedewerkers optimaal ondersteunt.

Lees verder

Zorg :  Deze 8 trends veranderen de VVT enorm

Technologische ontwikkelingen, vergrijzing van de bevolking en kostenbesparingen; het zijn maar een aantal zaken die de zorg de afgelopen jaren ingrijpend deden veranderen. Deze whitepaper zet 8 belangrijke ontwikkelingen op een rij die de verpleeg-, verzorgingshuizen en thuiszorg (VVT) de komende jaren zullen bezighouden.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.