Schep orde in de multi-cloud chaos

IT-managementtools nemen jou het werk uit handen

Gepubliceerd: 22-10-2018 | Whitepaper | IT-managementtools nemen jou het werk uit handen

Om te voldoen aan de wensen van medewerkers kiezen steeds meer zorginstellingen voor cloud-oplossingen. Hierdoor kunnen zorgmedewerkers altijd en overal samenwerken, verhoog je de efficiëntie binnen de organisatie en dankzij de schaalbaarheid van de cloud-diensten kan je op de koop toe ook kosten besparen. De keerzijde van de medaille? We kiezen bij elke toepassing voor een andere aanbieder. Hierdoor krijgen we een veelvoud aan cloud-oplossingen en leveranciers. En daar krijgen IT’ers wel eens hoofdpijn van…

Verhoogd risico op… chaos

Zo’n versnipperd cloud-landschap is niet optimaal voor jouw zorginstelling. Het zorgt er bovendien voor dat je een aantal voordelen van de cloud alsnog misloopt. We hebben dus een oplossing nodig die orde schept in de chaos en die:

  • De performance optimaliseert
  • De kosten onder controle houdt
  • De diverse applicaties en omgevingen beveiligt

Grijp de controle

Door aan de slag te gaan met een IT-managementtool krijgt een zorginstelling opnieuw controle over het versnipperde IT-landschap. De 3 grootste voordelen zetten we op een rij, de details en praktijkvoorbeelden lees je na in deze whitepaper.

  • Ingebouwde analytics en automatisering maakt proactief beheer mogelijk: Problemen worden opgepakt nog voor ze zich voordoen.
  • Zet DevOps-methodes en -hulpmiddelen in om je applicaties te beheren: Zo zorg je voor een grotere wendbaarheid in je processen.
  • Multicloud orchestration: Helpt je bij het optimaal inzetten van jouw publieke en private cloud-omgevingen. Dit regel je allemaal vanuit een centrale managementtool

Benieuwd hoe jij weer orde kan scheppen in de chaos? Download deze whitepaper en help jouw IT’ers van hun hoofdpijn af!

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

IBM

IBM is het grootste bedrijf op het gebied van informatietechnologie ter wereld, en al 80 jaar toonaangevend bij ondersteuning van innovaties voor het bedrijfsleven. IBM is wereldwijd actief bij de levering van geavanceerde informatietechnologie.

Profiel IBM ›
 
 

Download artikel

Schep orde in de multi-cloud chaos

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IntoHealthcare.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.