Samenwerken in de zorg wordt leuker

Niet langer uren zoeken naar de juiste informatie

Niet langer uren zoeken naar de juiste informatie

Zorgmedewerkers staan onder enorme druk. Enerzijds stijgt de zorgbehoefte door de vergrijzing van de bevolking en is er een nijpend personeelstekort, en anderzijds zijn de administratieve taken van de zorgmedewerker enorm toegenomen. Wist je dat een zorgmedewerker gemiddeld 40% van zijn tijd besteed aan administratie? Grote boosdoeners zijn omslachtige IT-systemen, dubbele registraties en ouderwets papierwerk. Dat moet toch beter kunnen?! Hoe laat je zorginstellingen veilig en efficiënter (samen)werken? Dit webinar laat je kennismaken met het platform Microsoft Teams.

De basis van Teams: beter samenwerken

Wat is Teams nu precies? Teams is een platform voor alle gesprekken, bestanden en tools van een team in één werkruimte in Office 365. In tegenstelling tot SharePoint - waar content centraal staat - wordt in Teams het gesprek centraal gezet. De content die het gesprek kan ondersteunen, krijgt vervolgens een plek in Teams of kan eenvoudig via Teams gedeeld worden. Teams brengt teamleden en groepen bij elkaar en geeft ze een plek om samen te werken.

Wat komt in één uur aan bod?

Tijdens dit webinar praat Jacco Weijers, functional consultant bij Rapid Circle, je bij over onder andere:

  • De mogelijkheden van Teams
  • De voordelen voor zorgmedewerkers en zorginstellingen
  • Praktische informatie over hoe Teams precies werkt. Bijvoorbeeld: hoe zet ik een Team op?
  • En veel meer!

Snel aan de slag

Bekijk dit praktische en leuke webinar en ontdek de mogelijkheden van Teams voor jouw zorgteams. In slechts een uur ontdek je de ins en outs van deze samenwerkingstool en laat je zorgteams veiliger, sneller, efficiënter en leuker samenwerken!

Bekijk nu

Bekijk deze webcast nu door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Rapid Circle

Bij Rapid Circle geloven we dat in de toekomst organisaties niet meer om de Cloud heen kunnen. Werknemers nemen namelijk hun verwachtingen en ervaringen die ze als consument opdoen met innovatieve nieuwe technologie mee de organisatie in. Cloud oplossingen helpen organisaties kosten te besparen, productiever te worden en interne communicatie en samenwerking te innoveren.

Profiel Rapid Circle ›
 
 

Bekijk de webcast: Samenwerken in de zorg wordt leuker

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IntoHealthcare.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.