Tag: Ziekenhuizen

Impact van het coronavirus op de zorg en hun IT-infrastructuur

Impact van het coronavirus op de zorg en hun IT-infrastructuur gratis downloaden

De coronacrisis stelt de zorg dagelijks voor grote veranderingen en uitdagingen. Ook op de IT-afdeling van zorginstellingen is het ongekend druk want ‘het nieuwe normaal’ vraag ook een hoop van IT’ers in de zorg. In deze whitepaper lees je waar zij tegenaan lopen en hoe technologie helpt bij het verlichten van de werkdruk.

Lees verder ›Download nu

Intelligente technologie maakt de zorg beter

Intelligente technologie maakt de zorg beter gratis downloaden

Om de uitdagingen in de zorg aan te pakken, kunnen we niet om slimme IT heen. En laat het nou net de IT-infrastructuur van ziekenhuizen zijn die op dit moment innovatie in de zorg afremt. Hoe verander je deze remmende factor in een innovatieversneller? Hoe haal je meer uit de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld kunstmatige intelligentie? Ontdek het in deze whitepaper.

Lees verder ›Download nu

Internet of Things toepassingen in de zorg

Internet of Things toepassingen in de zorg gratis downloaden

Internet of Things (IoT) toepassingen in de zorg zijn een populair gespreksonderwerp. Toch wordt er in de praktijk nog maar weinig gebruik gemaakt van alle mogelijkheden van IoT. In hoeverre profiteert uw zorgorganisatie hier al van? Leer in deze webcast wat de nieuwste IoT-praktijktoepassingen zijn, waar zowel de patiënt als de zorgmanager als de zorgverlener van profiteren.

Lees verder ›Bekijk webcast