Tag: VDI

Uitfaseren VDI is eenvoudiger dan je denkt

Uitfaseren VDI is eenvoudiger dan je denkt gratis downloaden

De VDI-omgeving zorgt al jaren voor een veilige en mobiele werkomgeving voor jouw medewerkers. Maar het is lastig om te gebruiken op je smartphone, video’s spelen niet af, het is duur in onderhoud en innovatie blijft achterwege. Is het tijd voor een modern, goedkoper en net zo veilig alternatief? Wij vinden van wel. Bekijk deze webcast en ontdek het zelf.

Lees verder ›Download nu

Voordelen VDI voor de zorg

Voordelen VDI voor de zorg gratis downloaden

Een goede IT-omgeving voor zorginstellingen heeft drie primaire vereisten: stabiel, snel en veilig. VDI is een technologie waarbij de data en applicaties op één centrale plaats blijven staan in het datacentrum. Hierdoor kunnen artsen en verpleegkundigen vanaf iedere plek en apparaat connectie maken, is de IT-omgeving beter beheersbaar en is de veiligheid en privacy van patiëntendata beter gewaarborgd.

Lees verder ›Download nu

Application Virtualization Smackdown

Application Virtualization Smackdown gratis downloaden

Dit is een must-read whitepaper voor iedereen die op zoek is naar een onafhankelijk overzicht van applicatievirtualisatie oplossingen. Het presenteert de verschillen in functionaliteiten en neemt de grote en kleine spelers op de virtualisatiemarkt onder de loep.

Lees verder ›Download nu