Tag: Strategie

Impact van het coronavirus op de zorg en hun IT-infrastructuur

Impact van het coronavirus op de zorg en hun IT-infrastructuur gratis downloaden

De coronacrisis stelt de zorg dagelijks voor grote veranderingen en uitdagingen. Ook op de IT-afdeling van zorginstellingen is het ongekend druk want ‘het nieuwe normaal’ vraag ook een hoop van IT’ers in de zorg. In deze whitepaper lees je waar zij tegenaan lopen en hoe technologie helpt bij het verlichten van de werkdruk.

Lees verder ›Download nu

11 voor- en nadelen van een standaard social intranet

11 voor- en nadelen van een standaard social intranet gratis downloaden

Jouw zorginstelling wil aan de slag met nieuwe werkplekken op basis van het populaire social intranet. Kies je voor een compleet op maat gemaakte oplossing die je zelf beheert en onderhoudt? Of ga je voor een standaardoplossing die via cloud-software wordt aangeboden? Deze whitepaper zet 11 voor- én nadelen van een standaard social intranet op een rij.

Lees verder ›Download nu

Zo gaat uw zorgpersoneel mee in verandering

Zo gaat uw zorgpersoneel mee in verandering gratis downloaden

Een succesvolle technologische vernieuwing in uw zorgorganisatie gaat weliswaar over de te gebruiken oplossing, maar daar draait het niet om. Tegenwoordig staat het creëren van draagvlak centraal. Uw zorgpersoneel moet er uiteindelijk mee werken. Lees hier tips om uw personeel mee krijgen in verandering.

Lees verder ›Download nu

Nieuwe werkplekken inrichten: zo kan het niet mislukken

Nieuwe werkplekken inrichten: zo kan het niet mislukken gratis downloaden

Nieuwe werkplekken implementeren is een complex proces, zeker in de zorgsector waar geen gebruiker hetzelfde is. Het is dan ook niet ongebruikelijk dat systeembeheer na het inrichten overstelpt wordt met klachten en vragen. Wees daarom goed voorbereid. Dat bent u met goed inzicht in de situatie en een uitgebreid stappenplan dat u op weg helpt.

Lees verder ›Download nu