Tag: Storage

Controle krijgen over jouw Office 365 back-ups

Controle krijgen over jouw Office 365 back-ups gratis downloaden

Patiëntendossiers, afspraken en dienstroosters. We bewaren behoorlijk wat digitale data in de zorg, maar wat doen we als data opeens verdwijnt? Voorkomen is altijd beter dan genezen, lees daarom in deze whitepaper het belang van goede back-ups in Office 365. Zo stelt men privacygevoelige data veilig en kan men zich richten op het verlenen van goede zorg.

Lees verder ›Download nu

Flash storage toepassen in de zorg

Flash storage toepassen in de zorg gratis downloaden

Een goede performance van zorginformatiesystemen (ZIS) is essentieel voor ieder ziekenhuis. Snelle beschikbaarheid van patiëntinformatie speelt hierbij centrale rol, waarbij gebruik van flash storage voordelen kan bieden. Om flash storage optimaal te laten aansluiten op trends in de zorg, heeft Netapp een uitgebreid onderzoek laten doen naar de huidige uitdagingen van zorginstellingen die gebruik maken van het in Amerika veel gebruikte ZIS: Epic.

Lees verder ›Download nu

Back-up & restore as a Service voor meer zekerheid

Back-up & restore as a Service voor meer zekerheid gratis downloaden

Back-up en restore zijn belangrijk in zorgorganisaties, die te maken hebben met gevoelige gegevens die niet verloren mogen gaan. Met Back-up & restore as a Service is uw organisatie verzekerd van goede en flexibele opslag en herstel. Download nu de factsheet om meer te weten te komen.

Lees verder ›Download nu

Archiveringsoplossing 2.0 voor ZGV

Archiveringsoplossing 2.0 voor ZGV gratis downloaden

Ziekenhuis Gelderse Vallei (ZGV) heeft een nieuwe archiveringsoplossing in gebruik genomen. Het grote voordeel van de nieuwe oplossing is dat de, op een Network Attached Storage (NAS) gebaseerde, infrastructuur voor meer dan alleen archiveringsdata gebruikt kan worden.

Lees verder ›Download nu