Tag: ICT Infrastructuur

Gebrek aan IT-personeel hindert innovatie in de zorg

Gebrek aan IT-personeel hindert innovatie in de zorg gratis downloaden

Iedereen in de zorg heeft het druk, zeker de IT-afdeling. Vanwege een tekort aan (nieuwe) mensen, een overvloed aan taken én nieuwe regels heeft je team het altijd druk. In deze whitepaper lees je hoe IT-managers en CIO’s hun organisatie transformeren naar aantrekkelijke, innovatieve afdelingen.

Lees verder ›Download nu

Impact van het coronavirus op de zorg en hun IT-infrastructuur

Impact van het coronavirus op de zorg en hun IT-infrastructuur gratis downloaden

De coronacrisis stelt de zorg dagelijks voor grote veranderingen en uitdagingen. Ook op de IT-afdeling van zorginstellingen is het ongekend druk want ‘het nieuwe normaal’ vraag ook een hoop van IT’ers in de zorg. In deze whitepaper lees je waar zij tegenaan lopen en hoe technologie helpt bij het verlichten van de werkdruk.

Lees verder ›Download nu

Een moderne werkplek voor iedere zorgmedewerker!

Een moderne werkplek voor iedere zorgmedewerker! gratis downloaden

De toenemende werkdruk en vergrijzing van de bevolking zorgen ervoor dat zorg verlenen steeds vaker een uitdaging wordt. Daar moet verandering in komen! Steeds meer zorginstellingen onderzoeken hoe technologie hen kan helpen om zorgprofessionals te ondersteunen in hun werkzaamheden. Door een moderne werkplek in te richten waar alle informatie te vinden is, blijft er weer meer tijd over voor… zorg verlenen. Ga aan de slag met dit praktische handboek om een moderne zorgwerkplek te creëren.

Lees verder ›Download nu

Klantcase De Zorggroep

Klantcase De Zorggroep gratis downloaden

De Zorggroep wilde naar één ICT-omgeving voor de drie vestigingen. Hierbij was, vanwege de verwachte groei, een grote schaalbaarheid en een grote mate van flexibiliteit van belang. Ook moest het beheer vanaf een centrale locatie kunnen plaatsvinden.

Lees verder ›Download nu