Tag: Digitalisering

Zo maakt kunstmatige intelligentie de zorg 5 keer beter

Zo maakt kunstmatige intelligentie de zorg 5 keer beter gratis downloaden

Dat de zorg onder druk staat is bepaald geen nieuws. De komende twintig jaar moeten we de zorguitgaven verdubbelen om de toenemende zorgvraag bij te benen. AI wordt vaak dé oplossing genoemd. Hoe helpt het de zorg nu? In deze whitepaper lees je 5 praktische voorbeelden hoe AI de zorg ontzorgt.

Lees verder ›Download nu

Luister naar de vraag van jouw medewerkers

Luister naar de vraag van jouw medewerkers gratis downloaden

Modern werken is werken via de cloud, met applicaties die jouw werknemers veilig samen laten werken. Veel zorgorganisaties werken al via de cloud, maar de overgang naar compleet modern werken is er vaak nog niet. In deze whitepaper lees je hoe je in 8 stappen jouw zorginstelling klaarstoomt voor het moderne werken.

Lees verder ›Download nu

Haal meer uit technologie met een modern intranet

Haal meer uit technologie met een modern intranet gratis downloaden

Zorginstellingen investeren in allerlei tools die ervoor zullen zorgen dat medewerkers efficiënter kunnen werken en zo meer tijd overhouden voor de zorg. En toch wordt de beoogde productiviteitsboost vaak niet gerealiseerd. Waarom? Omdat medewerkers de tools onvoldoende kennen en gebruiken. Zonde, want hierdoor gaat een groot deel van je investering verloren. Ontdek hier hoe je dit aanpak met een modern intranet.

Lees verder ›Download nu

10 tips voor efficiënt digitaliseren van je archief

10 tips voor efficiënt digitaliseren van je archief gratis downloaden

Zorginstelling kunnen veel voordeel halen uit het digitaliseren van hun papieren archief. Medewerkers hebben met 1 muisklik de gevraagde informatie bij de hand, waardoor de administratie sneller en efficiënter kan werken. Vereiste is wel dat je digitalisatie goed aanpakt. Met de 10 tips uit deze whitepaper zetten we je alvast op het goede spoor.

Lees verder ›Download nu

In 5 stappen HRM digitaliseren

In 5 stappen HRM digitaliseren gratis downloaden

Hoe haal jij het maximale uit jouw zorgmedewerkers? Door goed HRM-beleid op te zetten. Om ervoor te zorgen dat de HRM-professionals zich volledig kunnen richten op het optimaal laten samenwerken van medewerkers, is het van belang dat ze geen tijd kwijt zijn aan onhandige papieren personeelsdossiers en documenten. Tijd voor een upgrade, dus start nu met je HRM te digitaliseren.

Lees verder ›Download nu

Digitale transformatie verbetert zorg

Digitale transformatie verbetert zorg gratis downloaden

De zorg kampt met grote uitdagingen waardoor zelfredzaamheid van patiënten beter moet worden ondersteund. Moderne digitale samenwerkingsmiddelen helpen zorgmedewerkers en het management efficiëntere en beter zorg leveren met domotica en e-health. Dat zijn geen toekomstdromen, maar is de realiteit. Lees er alles over in het e-book Digitale transformatie in de zorg en begin vandaag met de zorg van morgen.

Lees verder ›Download nu