Tag: Cloud Computing

Samenwerken in de zorg wordt leuker

Samenwerken in de zorg wordt leuker gratis downloaden

We horen het vaak: zorgmedewerkers staan onder grote druk en houden amper tijd over voor het verlenen van zorg. Door op een betere en efficiëntere manier samen te werken, informatie te bewaren en te delen kunnen zorginstellingen ervoor zorgen dat medewerkers meer tijd kunnen besteden aan hun cliënten. Dat wil jij toch ook? Ontdek hier hoe je dit aanpakt.

Lees verder ›Download nu

Een moderne werkplek voor iedere zorgmedewerker!

Een moderne werkplek voor iedere zorgmedewerker! gratis downloaden

De toenemende werkdruk en vergrijzing van de bevolking zorgen ervoor dat zorg verlenen steeds vaker een uitdaging wordt. Daar moet verandering in komen! Steeds meer zorginstellingen onderzoeken hoe technologie hen kan helpen om zorgprofessionals te ondersteunen in hun werkzaamheden. Door een moderne werkplek in te richten waar alle informatie te vinden is, blijft er weer meer tijd over voor… zorg verlenen. Ga aan de slag met dit praktische handboek om een moderne zorgwerkplek te creëren.

Lees verder ›Download nu

Controle krijgen over jouw Office 365 back-ups

Controle krijgen over jouw Office 365 back-ups gratis downloaden

Patiëntendossiers, afspraken en dienstroosters. We bewaren behoorlijk wat digitale data in de zorg, maar wat doen we als data opeens verdwijnt? Voorkomen is altijd beter dan genezen, lees daarom in deze whitepaper het belang van goede back-ups in Office 365. Zo stelt men privacygevoelige data veilig en kan men zich richten op het verlenen van goede zorg.

Lees verder ›Download nu

Cloud-migratie voor uw zorginstelling

Cloud-migratie voor uw zorginstelling gratis downloaden

Zorgorganisaties maken ook steeds meer gebruik van de cloud. In dit artikel staat de praktijkcase van Mentaal Beter, het netwerk van ggz-instellingen door het hele land. In de praktijkcase staat het Werkplek Online-platform centraal. Lees snel verder voor meer informatie over de zorg in de cloud.

Lees verder ›Download nu

Datacenters in de zorg: de 5 grootste knelpunten en tips

Datacenters in de zorg: de 5 grootste knelpunten en tips gratis downloaden

Datacenters in de zorg kunnen een hoofdpijndossier zijn door bezuinigingen, strengere wet- en regelgeving en de noodzaak om de kwaliteit van de zorg hoog te houden. Wij zetten de 5 grootste knelpunten op een rij en geven u tips om ze op te lossen.

Lees verder ›Download nu

Office 365 in de zorg: fabels en feiten

Office 365 in de zorg: fabels en feiten gratis downloaden

Overweegt u te migreren van Office 2010 naar Office 365? Dan hebt u vast veel verschillende meningen gehoord. Maar hoe zit het nou echt? In dit whitepaper leest u 9 fabels en feiten over het in gebruik nemen en werken met Office 365.

Lees verder ›Download nu

Het ABC van de nieuwe IT

Het ABC van de nieuwe IT gratis downloaden

Steeds meer medewerkers maken gebruik van hun eigen applicaties en willen toegang tot het ICT netwerk met hun eigen device. Om ervoor te zorgen dat u uw ICT-infrastructuur goed kan beheren is het van belang om managementoplossingen toe te passen. De managementoplossingen die deze paper zal bespreken worden ook wel: ‘Cloud Managementoplossingen’ genoemd. In deze paper wordt het concept Cloud Management verder uitgelegd en worden alle ICT trends besproken die u binnen uw eigen ICT infrastructuur kan toepassen.

Lees verder ›Download nu