Projectmethodiek zorgt voor succes bij Amerpoort/Reinaerde

Disaster Recovery en architectuurvoorstel voor Amerpoort/Reinaerde

Disaster Recovery en architectuurvoorstel voor Amerpoort/Reinaerde

Amerpoort en Reinaerde zijn twee op zichzelf staande zorginstellingen met een gezamenlijke ICT-afdeling. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de ICT-middelen en -infrastructuur en bestaat uit ruim 25 medewerkers. Amerpoort/Reinaerde zocht naar een betrouwbare partner voor het opstellen van een disaster recovery plan. Parallel hieraan liep het verzoek voor een architectuurvoorstel voor een nieuwe ICT-infrastructuur. Amerpoort/Reinaerde staat namelijk aan de vooravond van een aantal ingrijpende ICT-projecten.

Om een disaster recovery plan te realiseren is een driefasenplan opgesteld. De eerste fase betrof een nulmeting waarin de huidige ICT-infrastructuur van Amerpoort/Reinaerde werd beschreven. Daarnaast werd een auditrapport over de huidige status met betrekking tot disaster recovery opgesteld. Parallel aan het disaster recovery plan liep een tweede project: een voorstel voor een nieuwe ICT-architectuur.

Download de praktijkcase
Meer weten over het disaster recovery plan en het voorstel voor een nieuwe ICT-architectuur bij Amerpoort/Reinaerde? Download hier geheel vrijblijvend de volledige praktijkcase.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

PQR

PQR gelooft dat IT hét middel is voor organisaties om voorop te lopen in hun branche en hun ambities mogelijk te maken. Onze IT-professionals streven op een plezierige en verrassende manier, elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service voor hun klanten én hun eindgebruikers.

Profiel PQR ›
 
 

Download artikel

Projectmethodiek zorgt voor succes bij Amerpoort/Reinaerde

 

Wilt u de PQR-nieuwsbrief ontvangen?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IntoHealthcare.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.