Projectmethodiek zorgt voor succes bij Amerpoort/Reinaerde

Disaster Recovery en architectuurvoorstel voor Amerpoort/Reinaerde

Disaster Recovery en architectuurvoorstel voor Amerpoort/Reinaerde

Amerpoort en Reinaerde zijn twee op zichzelf staande zorginstellingen met een gezamenlijke ICT-afdeling. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de ICT-middelen en -infrastructuur en bestaat uit ruim 25 medewerkers. Amerpoort/Reinaerde zocht naar een betrouwbare partner voor het opstellen van een disaster recovery plan. Parallel hieraan liep het verzoek voor een architectuurvoorstel voor een nieuwe ICT-infrastructuur. Amerpoort/Reinaerde staat namelijk aan de vooravond van een aantal ingrijpende ICT-projecten.

Om een disaster recovery plan te realiseren is een driefasenplan opgesteld. De eerste fase betrof een nulmeting waarin de huidige ICT-infrastructuur van Amerpoort/Reinaerde werd beschreven. Daarnaast werd een auditrapport over de huidige status met betrekking tot disaster recovery opgesteld. Parallel aan het disaster recovery plan liep een tweede project: een voorstel voor een nieuwe ICT-architectuur.

Download de praktijkcase
Meer weten over het disaster recovery plan en het voorstel voor een nieuwe ICT-architectuur bij Amerpoort/Reinaerde? Download hier geheel vrijblijvend de volledige praktijkcase.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

PQR

IT wordt door technologische ontwikkelingen en strengere wetgeving steeds complexer. Het opzetten en onderhouden van een goede IT-infrastructuur kost veel tijd en geld. Daarmee is IT een onderdeel van de bedrijfsvoering geworden dat aandacht verdient. PQR geeft het die aandacht en creëert rust in uw IT.

Profiel PQR ›
 
 

Download artikel

Projectmethodiek zorgt voor succes bij Amerpoort/Reinaerde

Wilt u de PQR-nieuwsbrief ontvangen?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IntoHealthcare.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.