PQR Talkshow over de beleving van het Datacenter van Morgen in de zorg

Het Datacenter van Morgen in de zorg

Het Datacenter van Morgen in de zorg

Op 21 januari werd de tweede PQR-live Talkshow uitgezonden. Tijdens deze talkshow sprak Jerry Rozeman, Chief Technology Officer PQR, samen met Michael van der Velden, ICT manager bij de MC Groep, over het datacenter van morgen in de zorg. Zo worden hun visies besproken op de healthcare en de beschikbaarheid van ICT en met name datacenter in de zorg.

Wat was het doel van de MC Groep?
De MC Groep was op zoek naar een oplossing voor meer flexibiliteit en beheersbaarheid om daarmee beter in staat te zijn om in te kunnen spelen op veranderingen van de markt en te innoveren waar nodig is. Ook de continuïteit van de zorg gewaarborgd moest blijven waardoor een oplossing voor uitwijk en backup belangrijk waren.

Wat werd er besproken?
Tijdens de talkshow werd gesproken over het belang van een stabiele, flexibele en schaalbare infrastructuur in de zorg. Daarnaast werden verschillende vragen beantwoord die live online werden gesteld. De MC Groep bestaat uit MC Zuiderzee, MC Emmeloord en MC Dronten en levert zorg aan de inwoners van de gemeenten Noordoostpolder, Urk, Lelystad en Dronten.

Welke onderwerpen kwamen aan bod?
In deze uitzending kwamen de volgende onderwerpen aan bod:

  • De achtergrond en probleemstelling
  • De aanpak
  • Keuzecriteria
  • Uitrol en evaluatie

Bekijk dit webinar
Bekijk dit webinar over de beschikbaarheid van data in de zorg, waarin specialisten uit dit gebied hun visie delen over de beschikbaarheid van data in de zorg.

Bekijk nu

Bekijk deze webcast nu door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

PQR

IT wordt door technologische ontwikkelingen en strengere wetgeving steeds complexer. Het opzetten en onderhouden van een goede IT-infrastructuur kost veel tijd en geld. Daarmee is IT een onderdeel van de bedrijfsvoering geworden dat aandacht verdient. PQR geeft het die aandacht en creëert rust in uw IT.

Profiel PQR ›
 
 

Download artikel

PQR Talkshow over de beleving van het Datacenter van Morgen in de zorg

Wilt u de PQR-nieuwsbrief ontvangen?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IntoHealthcare.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.