Nieuwe tools? Persona’s helpen bij de introductie

Zorgprofessionals sneller aan de slag met nieuwe IT

Gepubliceerd: 25-03-2019 | Whitepaper | Zorgprofessionals sneller aan de slag met nieuwe IT

Zorgprofessionals hebben behoorlijk wat op hun bord. Als zorginstelling wil je dus absoluut vermijden dat bij het uitrollen van nieuwe systemen, medewerkers het alleen maar drukker krijgen met het uitzoeken hoe alles werkt. Een zorginstelling investeert een behoorlijk bedrag in de nieuwe systemen, het is dus zonde als deze niet perfect aansluiten op de behoeften van medewerkers. Deze whitepaper toont je aan de hand van een checklist en praktische voorbeelden hoe het opstellen van persona’s jou kan helpen bij de adoptie van nieuwe systemen.

Wie doet wat?

Wat is precies een persona? Het is een fictief persoon die een groep mensen uit de zorginstelling vertegenwoordigen. Deze mensen binnen de organisatie werken grotendeels op dezelfde manier met de systemen. Dit wil dus niet zeggen dat deze mensen dezelfde functie vervullen, maar ze gebruiken de systemen wel op dezelfde manier. Bij het opstellen van persona’s zal je erachter komen dat mensen zonder overlap in werkzaamheden toch vaak tegen dezelfde problemen aanlopen.

Schat aan informatie

Alle informatie die je verzamelt bij het opstellen van persona’s is niet alleen handig bij het introduceren van nieuwe software. Het helpt zorginstellingen ook bij onder andere:

  • Het aanscherpen van procedures
  • Het achterhalen van wensen en behoeften
  • Het bepalen van IT-middelen
  • En zoveel meer…

Download de checklist hier

Wat is nu precies de toegevoegde waarde van deze persona’s? Hoe pak je dit praktisch aan? Deze whitepaper zet je met een aantal tips, voorbeelden en een handige checklist op het goede spoor!

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 

Download artikel

Nieuwe tools? Persona’s helpen bij de introductie

Maakt uw organisatie gebruik van Office 365?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IntoHealthcare.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.