Met minimale inspanning, maximale grip op werkplekbeheer in de zorg

Met dezelfde mensen meer doen in minder tijd

Met minimale inspanning, maximale grip op werkplekbeheer in de zorg

De laatste paar jaar gaan de technologische ontwikkelingen op het gebied van werkplekken en werkplekbeheer razendsnel. Er komen steeds meer en steeds sneller nieuwe functionaliteiten en integraties. In de praktijk blijkt echter dat veel zorginstellingen nog niet profiteren van al deze veranderingen. Tijd om hier verandering in te brengen! In deze webcast laat Freerk Terpstra, business consultant bij Rapid Circle, jou zien hoe je als zorginstelling kan profiteren van alle nieuwe ontwikkelingen rondom werkplekbeheer. Zo zorg je ervoor dat jouw werknemers tevreden blijven.

Ontwikkelingen voor werkplekbeheer

Steeds meer zorginstellingen verplaatsen hun werkplek naar de cloud. Op deze manier kunnen medewerkers altijd en overal werken op een device naar keuze. Dit is een groot voordeel voor veel zorgmedewerkers omdat ze bijvoorbeeld vaak van locatie wisselen en op een dag langs meerdere cliënten moeten. Ook is het werken in de cloud veilig, iets wat zeker niet onbelangrijk is met alle persoonlijke data waar zorgmedewerkers mee te maken krijgen. Andere ontwikkelingen zijn:

  • Steeds meer en snellere updates vanuit de cloud
  • SaaS, consolidatie, SSO, integratie

Wat komt aan bod in deze webcast?

Tijdens deze webcast leer je hoe een cloud werkplek de ervaring van jouw medewerkers beter maakt voor zowel IT-beheer, de CFO en de zorgmedewerkers. Freerk neemt je hierbij mee in de volgende onderwerpen:

  • Wat zijn de uitdagingen van werkplekbeheer die opgelost moeten worden?
  • Hoe ziet een cloud werkplek eruit?
  • Verschil traditionele en moderne IT
  • Wat betekent de cloud werkplek voor werkplekbeheer?
  • Hoe kom je tot een cloud werkplek?
  • Implementatie in stappen

Een cloud beheerde werkplek, iets voor jou?

Een cloud beheerde werkplek zorgt voor leuker werk voor de IT-beheerders. Zij krijgen minder klachten en er is veel ruimte voor innovatie. Wil jij jouw IT-beheerders ook efficiënter en leuker laten werken? Bekijk de webcast en ontdek of de cloud beheerde werkplek iets is voor jouw organisatie.

Bekijk nu

Bekijk deze webcast nu door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Rapid Circle

Bij Rapid Circle geloven we dat in de toekomst organisaties niet meer om de Cloud heen kunnen. Werknemers nemen namelijk hun verwachtingen en ervaringen die ze als consument opdoen met innovatieve nieuwe technologie mee de organisatie in. Cloud oplossingen helpen organisaties kosten te besparen, productiever te worden en interne communicatie en samenwerking te innoveren.

Profiel Rapid Circle ›
 
 

Bekijk de webcast: Met minimale inspanning, maximale grip op werkplekbeheer in de zorg

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IntoHealthcare.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.