Maak kennis met de IT-omgeving van de toekomst

De vereiste voor innovatie in de zorg

Gepubliceerd: 24-03-2020 | Whitepaper | Maak kennis met de IT-omgeving van de toekomst

Alle experts zijn het er over eens, technologie is dé motor voor innovatie in de zorg. Met behulp van goed doordachte IT kunnen we een hoop van de uitdagingen waarmee ziekenhuizen worstelen aanpakken. Toch is er één belangrijke factor die innovatie op dit moment vertraagt: de huidige IT-infrastructuur. Veel ziekenhuizen vertrouwen al jaren op dezelfde (en nu verouderde) infrastructuur en worden steeds vaker geconfronteerd met de beperkingen van hun systemen.

Tijd voor een nieuwe basis

Om jouw ziekenhuis te wapenen tegen de dreiging van cybercriminaliteit, om sneller te kunnen reageren op veranderingen in de organisatie en om echt het maximale te halen uit de allernieuwste technologische ontwikkelingen zoals kunstmatige intelligentie heb je dus een nieuwe basis nodig.

Innovatie in een stroomversnelling

Jarenlang stond innovatie in de zorg op een laag pitje; de noodzaak om te veranderen en vernieuwen was immers niet zo groot. Het ging prima met de beschikbare middelen en mensen. Maar tijden veranderen en inmiddels zijn er een aantal belangrijke (maatschappelijke) factoren die de zorginnovatie versnellen. Denk hierbij onder andere aan:

  • IT als hulpmiddel om de werkdruk te verlagen
  • Innovatieve IT (next-gen infrastructuur) maakt ziekenhuizen aantrekkelijker voor nieuw personeel
  • Ziekenhuizen zijn een populair target voor cybercriminelen; er is nood aan een veiligere en intelligente infrastructuur
  • Verduurzaming van de zorg. Hoe kunnen we medicatie-afval beperken? Maken we slim gebruik van onze faciliteiten en locaties?

Wil een ziekenhuis aan de slag met deze, en andere, uitdagingen? Dan moeten we de IT-infrastructuur transformeren van remmende factor naar innovatieversneller. In deze whitepaper lees je hoe zo’n moderne infrastructuur eruitziet, hoe je deze aanpast aan jouw behoeften, hoe je de beheerslast voor de IT-afdeling verlaagt en hoe technologie als kunstmatige intelligentie hierbij kan helpen. Benieuwd hoe het precies in elkaar zit en wat zo’n next-gen infrastructuur voor jouw ziekenhuis betekent? Download snel de whitepaper en maak kennis met de IT-omgeving van de toekomst!

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Axians

Samen met onze klanten verbeteren we het leven van mensen. Om de wereld slimmer te maken en vooruit te helpen, ondersteunt en adviseert Axians haar klanten op het gebied van Informatie en Communicatie Technologie; schaalbaar, flexibel en duurzaam.

Profiel Axians ›
 
 

Downloaden: Maak kennis met de IT-omgeving van de toekomst

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IntoHealthcare.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.