Kies voor een werkplek in de cloud met Windows Virtual Desktop

Bied jouw zorgpersoneel het beste van het beste

Kies voor een werkplek in de cloud met Windows Virtual Desktop

De zorg staat onder grote druk. De sector kampt met personeelsschaarste, ziekenhuizen zitten overvol vanwege de pandemie en ziekenhuizen en zorginstellingen moeten in sneltreinvaart digitaliseren. Patiënten en cliënten verwachten optimale bereikbaarheid via apps en portalen. De cloud helpt jouw zorginstelling om te voldoen aan deze rijzende verwachtingen en veranderende IT trends. Allerlei obstakels belemmeren organisaties de overstap daadwerkelijk te maken. Met Windows Virtual Desktop verdwijnen die laatste barrières. Lees in deze whitepaper hoe dat precies werkt.

De cloud: de werkplek van de toekomst

De zorg is op zoek naar de moderne, flexibele werkplek die ervoor zorgt dat iedere patiënt de optimale zorgverlening krijgt. Cloud-werken biedt veel voordelen zoals het uitbreiden van het device- en applandschap, snellere innovatie en updates en het is nog budgetvriendelijk ook! Hier zit alleen een addertje onder het gras. De zorgsector heeft zo’n specifiek werkscenario dat dit een blokkade kan zijn om aan de slag te gaan met cloud-werken.

Werken zonder beperkingen

Artsen gaan van kamer naar kamer om patiënten te bezoeken. Ambulante zorgmedewerkers moeten op locatie de juiste documenten kunnen inzien. Waar en wanneer moeten ze kunnen inloggen in dezelfde persoonlijke werkomgeving. Windows Virtual Desktop (WVD) kan een volledige omgeving publiceren binnen de cloud waar de arts, zorgverlener of thuishulp op ieder moment en elke gewenste locatie in kan. Zonder beperkingen!

Ga aan de slag met WVD

WVD sluit naadloos aan bij een moderne cloud-werkplek waardoor je jouw zorgpersoneel een op maat gemaakte moderne werkplek biedt voor optimale ondersteuning, innovatie en motivatie. Wil jij ook de vruchten plukken van een moderne cloud-werkplek maar ervaar je barrières die je hiervan weerhouden? Download deze whitepaper en lees hoe Windows Virtual Desktop de overstap naar een moderne cloud-werkplek ook voor jouw organisatie gemakkelijk maakt.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Rapid Circle

Bij Rapid Circle geloven we dat in de toekomst organisaties niet meer om de Cloud heen kunnen. Werknemers nemen namelijk hun verwachtingen en ervaringen die ze als consument opdoen met innovatieve nieuwe technologie mee de organisatie in. Cloud oplossingen helpen organisaties kosten te besparen, productiever te worden en interne communicatie en samenwerking te innoveren.

Profiel Rapid Circle ›
 
 

Downloaden: Kies voor een werkplek in de cloud met Windows Virtual Desktop

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IntoHealthcare.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.