Inzicht in terabytes aan zorgdata: data management 2.0

Wat uw zorgorganisatie kan met een data fabric

Wat uw zorgorganisatie kan met een data fabric

De gezondheidszorg heeft de laatste jaren te maken met een steeds groter wordende uitdaging: hoe houden zij hun groeiende berg data inzichtelijk en hoe zorgen ze ervoor dat ze snel de juiste beslissing kunnen blijven nemen op basis van die data? Internet of Things draagt bij aan die groeiende hoeveelheid, waardoor bijvoorbeeld voor een enkele patiënt wel 3,67 terabytes aan gegevens wordt verzameld.

Een nieuwe manier van data management: data fabric

De data fabric van NetApp kan zorgorganisaties helpen hun groeiende berg data van IoT-sensoren en -apparaten goed te blijven managen. Dat gebeurt als onderdeel van een set van geïntegreerde technologieën en innovatieve manieren van werken. Zo combineert NetApp partnerships en oplossingen met veelgebruikte API’s, een data fabric en data lakes. Op deze manier kan een zorgorganisatie zoveel mogelijk informatie verwerken en inzichtelijk maken. Op basis hiervan zijn goede keuzes te maken en is het mogelijk verder vooruit te kijken. Dit is de toekomst van data management, waar zeker zorgorganisaties hun voordeel mee kunnen doen. Download nu de whitepaper voor de mogelijkheden.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

PQR

IT wordt door technologische ontwikkelingen en strengere wetgeving steeds complexer. Het opzetten en onderhouden van een goede IT-infrastructuur kost veel tijd en geld. Daarmee is IT een onderdeel van de bedrijfsvoering geworden dat aandacht verdient. PQR geeft het die aandacht en creëert rust in uw IT.

Profiel PQR ›
 
 

Download artikel

Inzicht in terabytes aan zorgdata: data management 2.0

Wilt u de PQR-nieuwsbrief ontvangen?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IntoHealthcare.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.