Inzicht in terabytes aan zorgdata: data management 2.0

Wat uw zorgorganisatie kan met een data fabric

Wat uw zorgorganisatie kan met een data fabric

De gezondheidszorg heeft de laatste jaren te maken met een steeds groter wordende uitdaging: hoe houden zij hun groeiende berg data inzichtelijk en hoe zorgen ze ervoor dat ze snel de juiste beslissing kunnen blijven nemen op basis van die data? Internet of Things draagt bij aan die groeiende hoeveelheid, waardoor bijvoorbeeld voor een enkele patiënt wel 3,67 terabytes aan gegevens wordt verzameld.

Internet of Things krijgt handen en voeten

Met de toenemende vergrijzing in het vooruitzicht moet deze uitdaging snel handen en voeten krijgen. Op dit moment ontstaan er grote datasilo’s, die nauwelijks aan elkaar verbonden of inzichtelijk zijn. Social, analytische en mobiele platformen verzamelen allemaal hun eigen type data, waardoor meet- en interpretatieverschillen kunnen ontstaan.

Om goede beslissingen te kunnen nemen is het belangrijk data te kunnen verwerken en informatie geven waar een organisatie actie op kan ondernemen. Ook moet de data op zo’n manier in bestaande systemen te integreren zijn, dat kosten worden teruggedrongen zonder af te dingen op de kwaliteit van zorg. 

Een nieuwe manier van data management: data fabric

De data fabric van NetApp kan zorgorganisaties helpen hun groeiende berg data van IoT-sensoren en -apparaten goed te blijven managen. Dat gebeurt als onderdeel van een set van geïntegreerde technologieën en innovatieve manieren van werken. Zo combineert NetApp partnerships en oplossingen met veelgebruikte API’s, een data fabric en data lakes. Op deze manier kan een zorgorganisatie zoveel mogelijk informatie verwerken en inzichtelijk maken. Op basis hiervan zijn goede keuzes te maken en is het mogelijk verder vooruit te kijken.

Dit is de toekomst van data management, waar zeker zorgorganisaties hun voordeel mee kunnen doen. Download nu de whitepaper voor de mogelijkheden.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

PQR

PQR gelooft dat IT hét middel is voor organisaties om voorop te lopen in hun branche en hun ambities mogelijk te maken. Onze IT-professionals streven op een plezierige en verrassende manier, elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service voor hun klanten én hun eindgebruikers.

Profiel PQR ›
 
 

Download artikel

Inzicht in terabytes aan zorgdata: data management 2.0

 

Wilt u de PQR-nieuwsbrief ontvangen?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IntoHealthcare.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.