Flexibel record management applicatie voor een gestructureerd archief

Een succesvol record management applicatie voor uw organisatie

Een succesvol record management applicatie voor uw organisatie

Een record management applicatie (RMA) zorgt ervoor dat zorgmedewerkers optimaal worden ondersteund in het logisch gestructureerd archiveren van informatie en documenten. Een toegankelijk en begrijpelijk geordend archief is voor zorgorganisaties van groot belang. Op deze manier krijgen zij een goed beeld van de informatiestroom van en naar de organisatie. Maar wat is een passende RMA en waar moet deze aan voldoen?

Vraag naar passend RMA groeit
Organisaties hebben meer en meer te maken strengere wet- en regelgeving, bijvoorbeeld op het gebied van het bewaren van informatie en documenten. Dit geldt ook voor zorgorganisaties. Daarnaast zijn organisaties de laatste jaren steeds meer gedwongen om meer te doen met minder middelen. Efficiënt werken is zo steeds belangrijker geworden en de vraag naar een passend RMA groeit.

Flexibel RMA
Het is vaak lastig voor medewerkers om documenten en informatie terug te vinden in het archief. Zeker in een zorgorganisatie is het van belang dat documenten snel en eenvoudig opgezocht kunnen worden. Een RMA helpt hierbij. In deze whitepaper wordt een RMA-oplossing beschreven, namelijk SharePoint. SharePoint is in vergelijking met de andere systemen een flexibel systeem en kan volledig naar de wensen en eisen van de organisatie worden ingericht.

Download de whitepaper
Meer weten over het succesvol implementeren van een record management applicatie in uw organisatie? Download dan geheel vrijblijvend deze whitepaper en lees meer over de voordelen van een RMA en dan specifiek Microsoft SharePoint.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 

Download artikel

Flexibel record management applicatie voor een gestructureerd archief

Maakt uw organisatie gebruik van Office 365?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IntoHealthcare.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.