Effectiever en efficiënter aan de slag met jouw data

Datagedreven werken door data governance

Datagedreven werken door data governance

Datagedreven werken is een veelbesproken thema, ook in de zorg. Door datagedreven te werken kun je beter afgewogen beslissingen nemen, je hoeft namelijk niet af te gaan op vermoedens of intuïtie. Maar wat betekent dit in de praktijk? Door datagedreven te werken in de zorg kunnen patiënten beter en efficiënter geholpen worden door bijvoorbeeld patiëntdata te koppelen aan kennis over ziekten en het ziektetrajact van andere patiënten. Hierdoor kan het optimale behandeltraject voor een specifieke patiënt in een specifieke situatie gemakkelijker worden gevonden. In de praktijk wordt dit echter nog weinig gedaan. In deze whitepaper lees je hoe je door middel van data governance jouw zorginstelling meer datagedreven laat werken.

Datagedreven werken dankzij data governance

Veel zorginstellingen willen wel datagedreven werken, maar dit lukt ze vaak nog niet. Om datagedreven te werken zijn er namelijk verschillende randvoorwaarden waaraan voldaan moet worden. Zo zijn er technische randvoorwaarden, zoals de juiste tools om data inzichtelijk te maken, maar er zijn ook randvoorwaarden voor de organisatie, de processen en het beleid. Deze worden vaak samengevat onder de naam data governance.

Effectiever en efficiënter aan de slag met jouw data

Bij data governance gaat het om het verbeteren van de herbruikbaarheid, toegankelijkheid, kwaliteit, beschikbaarheid, integratie en beveiliging van data. Door je data governance op orde te hebben, kan uiteindelijk datagedreven werken de doorgang vinden. In deze whitepaper lees je 9 tips om jouw data governance op orde te krijgen. Hieronder geven we er alvast 3 weg:

  1. Stel concrete doelstellingen
  2. Zorg voor heldere definities
  3. Zet datakwaliteit op één

Benieuwd naar de rest van de tips en hoe je zelf effectiever en efficiënter met je data aan de slag kunt? Download dan deze whitepaper en krijg jouw data governance op orde!

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. IntoHealthcare brengt graag actuele kennis rondom InnovatieDigitaliseringZorg bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Innovatie :  Uitfaseren VDI is eenvoudiger dan je denkt

De VDI-omgeving zorgt al jaren voor een veilige en mobiele werkomgeving voor jouw medewerkers. Maar het is lastig om te gebruiken op je smartphone, video’s spelen niet af, het is duur in onderhoud en innovatie blijft achterwege. Is het tijd voor een modern, goedkoper en net zo veilig alternatief? Wij vinden van wel. Bekijk deze webcast en ontdek het zelf.

Lees verder

Digitalisering :  Luister naar de vraag van jouw medewerkers

Modern werken is werken via de cloud, met applicaties die jouw werknemers veilig samen laten werken. Veel zorgorganisaties werken al via de cloud, maar de overgang naar compleet modern werken is er vaak nog niet. In deze whitepaper lees je hoe je in 8 stappen jouw zorginstelling klaarstoomt voor het moderne werken.

Lees verder

Zorg :  Met minimale inspanning, maximale grip op werkplekbeheer in de zorg

De ontwikkelingen rondom werkplekbeheer gaan de laatste jaren razendsnel. Zorginstellingen profiteren hier echter vaak nog niet van. Terwijl de nieuwe ontwikkelingen wel zorgen voor efficiënter en leuker werken voor IT-beheerders. Tijd dus om hier verandering in te brengen. In deze webcast ontdek je hoe je in minder tijd jouw werkplekken beter op orde houdt.

Lees verder

Partner

ilionx

Wij leveren toegevoegde waarde aan organisaties door vraagstukken rondom business transformatie succesvol aan te pakken, met moderne informatietechnologie als aanjager.

Profiel ilionx ›
 
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.