Een overzicht van EMM-oplossingen

Enterprise Mobility Management onder de loep genomen

Enterprise Mobility Management onder de loep genomen

Bent u benieuwd naar het échte verschil tussen ‘Mobile Device Management’ en ‘Mobile Application Managment’? Wilt u de rol weten van de Enterprise Mobility in Application & Desktop Delivery? Bent u op zoek naar een onafhankelijk overzicht van de Enterprise Mobility Management (EMM) oplossingen en bent u nieuwsgierig naar de verschillende features en functies die elke EMM vendor aanbiedt? Mocht u  op één van deze vragen ja antwoorden, dan is deze whitepaper een must om te lezen.

Enterprise Mobility Management (EMM) oplossingen

In de huidige markt is er steeds meer vraag naar onpartijdige informatie over Enterprise Mobility Management (EMM) oplossingen. Deze whitepaper richt zich voornamelijk op de oplossingen die anticiperend zijn en een belangrijke rol hebben in Enterprise Mobility Mangement. Deze paper is dan ook bedoelt voor IT managers, architecten, analisten, system administrators en IT-professionals die verantwoordelijk of geïnteresseerd zijn in het ontwerpen, implementeren en het behouden van Enterprise Mobility Management oplossingen.

In gesprek met de EMM aanbieders

Tijdens het schrijven zijn alle grote vendors waarvan de producten geanalyseerd zijn benaderd, zodat zij meegenomen werden in de discussie en vragen konden beantwoorden over EMM. Zo werden de verschillende features besproken en werden de functionaliteiten doorgenomen. Het doel van dit onderzoek is een duidelijke, eerlijke en accurate paper samen te stellen die de verschillende oplossingen tegenover elkaar zet. Op deze paper kan ook gereageerd worden. De schrijvers van deze paper staan open voor feedback, zodat zij hun onderzoek kunnen ontwikkelen.

Op naar meer inzicht en begrip

Deze paper geeft een overzicht van functies die gecreëerd zijn om beter te begrijpen en meer capabel zijn voor uitdagingen. Lees deze whitepaper en laat u informeren over onder meer: Application and Desktop Delivery in de mobiele wereld, Enterprise Mobilty Management Solutions en het uitleggen van de verschillende Mobile Management concepten.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

PQR

PQR gelooft dat IT hét middel is voor organisaties om voorop te lopen in hun branche en hun ambities mogelijk te maken. Onze IT-professionals streven op een plezierige en verrassende manier, elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service voor hun klanten én hun eindgebruikers.

Profiel PQR ›
 
 

Download artikel

Een overzicht van EMM-oplossingen

 

Wilt u de PQR-nieuwsbrief ontvangen?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IntoHealthcare.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.