Digitale transformatie in de zorg versnellen

Betere zorg dankzij big data in de cloud

Betere zorg dankzij big data in de cloud

Al sinds het begin der tijd is technologie de motor achter veranderingen in producten en bedrijfstakken, daar is de zorg geen uitzondering op. Uitvindingen als scalpels van vulkanisch glas en CT-scans ontketenden nieuwe manieren van diagnose en behandelen. In de huidige kennissamenleving zijn (big) data, mobiel en kunstmatige intelligentie dé nieuwe gereedschappen van de zorg. Samen zorgen ze voor digitale transformatie.

Betere patiënttevredenheid

Nieuwe producten gecreëerd met software kunnen meerwaarde bieden. We zien dat de samensmelting van data, mobiele toepassingen en de cloud een grote rol speelt in klanttevredenheid. Deze whitepaper beschrijft onder andere CardioDiagnostics waarmee dokters overal ter wereld hun hartpatiënten kunnen monitoren.

Mobiele hartbewaking

Draagbare hartmonitoren sturen continu gegevens naar de cloud waar ze door dokters of automatisch kunnen worden geanalyseerd. Voelen patiënten dat hun hart abnormaal gedraagt, dan drukken ze op een knop op de monitor waarmee ze een signaal naar het CardioDiagnostics monitoring center sturen.

Veiligheid van patiëntgegevens gewaarborgd

Het staat buiten kijf dat dit soort patiëntgegevens op een veilige manier wordt opgeslagen zonder dat de data op straat komen te liggen. In de whitepaper leest u hoe een cloud-oplossing aan de hoogste eisen voldoet wat betreft dataveiligheid. Daarnaast moet ongelimiteerde rekenkracht beschikbaar zijn om de enorme hoeveelheden data te kunnen verwerken. Tegelijkertijd moeten de nieuwste technologieën paraat staan om de data slim te interpreteren.

Kunstmatige intelligentie voor betere zorg

In de whitepaper leest u hoe de cloud dit allemaal mogelijk maakt. Zo leest u over een groot Amerikaans ziekenhuis dat via digitale transformatie betere service kan verlenen, dankzij technologie. Nu zijn de intake, verzekeringsvoorwaarden en behandelmethode van een nieuwe patiënt in enkele minuten geregeld in plaats van 72 uur. Tegelijk wordt door het analyseren van duizenden patiënten nu veel sneller de beste behandelmethode gekozen. Dat lukt allemaal dankzij de analyse van grote hoeveelheden data met kunstmatige intelligentie.

Digitale transformatie zet patiënt centraal

Wilt u weten hoe uw zorginstelling betere en efficiëntere zorg kan verlenen door het combineren van nieuwe en bestaande digitale technologieën? Download dan snel deze whitepaper en zet de eerste stap richting een zorg die de mens nog meer centraal te zet door software meer voor u te laten werken.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 

Download artikel

Digitale transformatie in de zorg versnellen

Maakt uw organisatie gebruik van Office 365?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IntoHealthcare.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.