Datacenters in de zorg: de 5 grootste knelpunten en tips

Maak het datacenter van uw zorgorganisatie toekomst-proof

Maak het datacenter van uw zorgorganisatie toekomst-proof

Het beheer van datacenters kan nogal wat kopzorgen geven. Dat geldt met name voor zorgorganisaties, die te kampen hebben met bezuinigingen, wet- en regelgeving, veiligheidsissues en de groei van mobiliteit. Die obstakels kunnen een gestroomlijnde structuur van een datacenter in de weg zitten. Hoe u dit allemaal regelt, leest u in deze whitepaper met tips voor de 5 grootste knelpunten die samenhangen met een datacenter. Twee knelpunten en tips geven we u hier alvast.

Datacenter in de zorg faalt door verouderde software

Veel beheerders van IT-infrastructuren komt het bekend voor: verouderde software als gevolg van – bijvoorbeeld – legacy applicaties. Te denken valt aan Windows Server- en SQL Server-versies waarvan de ondersteuning - soms al lang geleden - verlopen is.  De tip: hou software up-to-date met bijvoorbeeld een onderhoudscontract met recht op een laatste versie.

Uitwijken

Ook op het gebied van uitwijken zijn er knelpunten, namelijk deze 2:

  • de ‘beperkte’ capaciteit van een uitwijklocatie, omdat deze toch maar ‘voor het geval dat’ is
  • de verbinding naar de uitwijklocatie, die prijzig kan worden om bijvoorbeeld snel servers en data te kunnen repliceren.

De tip: Als een eigen uitwijklocatie een must is, test dan regelmatig of hij werkt, niet alleen met IT-beheerders, maar ook met gebruikers.

Wilt u meer inzicht in de knelpunten met betrekking tot datacenters in de zorg en wilt u meer tips over hoe u met deze uitdagingen kunt omgaan? Download de whitepaper nu en sta ook met uw datacenter klaar voor de toekomst.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Caase

Caase.com helpt bedrijven, overheden en zorginstellingen op hun “weg naar slimmer samenwerken” in de Microsoft Cloud. Veilig werken, op iedere plaats en met elk apparaat tegen lage IT kosten. Caase.com is dé specialist op het gebied van Microsoft Office 365, Azure, EMS (mobile management) en Windows. Met advies, migratie, adoptie, training en beheer creëert zij bij klanten een optimaal samenwerkingsplatform voor medewerkers, partners en leveranciers.

Profiel Caase ›
 
 

Downloaden: Datacenters in de zorg: de 5 grootste knelpunten en tips

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IntoHealthcare.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.