Controle krijgen over jouw Office 365 back-ups

Hulp bij opslaan, herstellen en beheren van verloren data

Hulp bij opslaan, herstellen en beheren van verloren data

Het overkomt iedereen wel eens, per ongeluk een mail of een bestandsmap op de server verwijderd. Steeds meer zorginstellingen gaan aan de slag met cloud-applicaties zoals Office 365 en Teams en bewaren daarom steeds meer digitale data in de cloud. Wat gebeurt er alleen als deze data opeens weg is? Kan jij deze snel opnieuw boven water halen of ben je deze belangrijke gegevens onherroepelijk kwijt? Niet als je kiest voor een goed Office 365 back-up en restore beleid.

Data weg = kosten omhoog

Wanneer je, om welke reden dan ook, opeens data mist dan kost dat een organisatie behoorlijk veel geld. Ten eerste moet je aan de slag met het herstellen van de verloren data, wat in extreme gevallen zelfs in de miljoenen kan lopen. Bovendien is er een grote kans dat de buitenwereld lucht krijgt van je datalek en het imago van de zorginstellingen een klap krijgt. Tenslotte kan ook de Autoriteit Persoonsgegevens grote boetes opleggen als blijkt dat je de data niet op de juiste manier opslaat, beveiligt en afschermt. Het is daarom veel verstandiger om te investeren in een back-up beleid zodat bovenstaande scenario’s vermeden worden.

Standaard Office 365 niet voldoende?

Microsoft maakt automatisch back-ups van jouw Office 365 omgeving en bewaart die vervolgens 14 dagen. Maar wat als je deze informatie daarna nog steeds nodig hebt? Of wat als je zelf wil bepalen hoe en wanneer de back-ups worden gemaakt? Met andere woorden, je wil controle hebben over jouw back-up beleid en zelf aan de knoppen zitten.

Van vangnet naar complete back-up service van Office 365

Hoewel Office 365 enkele vangnetfuncties heeft, biedt het geen complete back-up service. Wil je meer controle, download dan het Handboek voor de back-up van Microsoft Office 365 en bekijk de mogelijkheden en voordelen voor jouw zorginstelling.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 

Download artikel

Controle krijgen over jouw Office 365 back-ups

Maakt uw organisatie gebruik van Office 365?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IntoHealthcare.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.