Cloudmigratie maakt proactieve zorg mogelijk

3 cloudstrategieën waarbij de patiënt centraal staat

Gepubliceerd: 16-11-2020 | Whitepaper | Cloudmigratie maakt proactieve zorg mogelijk

Als consument verwachten we steeds meer van bedrijven. We willen communiceren via een kanaal naar keuze, een abonnement zelf aanpassen in een klantportaal en gepersonaliseerde aanbiedingen ontvangen. Die hoge verwachtingen hebben we ook als het op onze zorg aankomt, en dat is voor veel zorginstellingen een behoorlijke uitdaging. Want hoe speel je in op de hoge verwachtingen van cliënten en patiënten terwijl de branche zo onder druk staat? We denken nu natuurlijk in eerste instantie aan de coronacrisis, maar de zorg kampt al jaren met een personeelstekort en de gevolgen van een vergrijzende bevolking. In deze whitepaper lees je hoe een migratie naar de cloud hen helpt bij het aanbieden van hoogwaardige zorg, nu en in de toekomst.

Van reactief naar proactief

Organisaties in de zorg die investeren in digitale transformatie kunnen hun reactieve aanpak transformeren in een moderne, proactieve aanpak. Bij een traditionele aanpak wordt een patiënt ziek, neemt hij of zij contact op met de dokter, volgt een behandeling en wordt de patiënt beter. Bij een proactieve aanpak gaan alle betrokken partijen (zorgverleners, zorgverzekeraars en patiënten) data delen en samenwerken. Een patiënt krijgt dan op basis van onder andere data-analyses intelligente, gepersonaliseerde en preventieve zorg aangeboden. Wil je dat bereiken, dan is een migratie van jouw data naar de cloud een eerste, maar oh zo belangrijke stap.

3 innovatieve cloudstrategieën

In deze whitepaper vind je 3 innovatieve cloudstrategieën die de gezondheidszorg helpen om te voldoen aan de hoge verwachtingen van patiënten. En dat zonder dat de druk op de zorgprofessionals nog groter wordt. Download de whitepaper hier en ontdek de mogelijkheden.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

InSpark

InSpark innoveert en transformeert organisaties. En optimaliseert werkplekken en processen. Full service en full force. Van strategie tot beheer. Zodat jouw medewerkers en klanten het maximale uit technologie halen. Voor snellere impact en duurzaam resultaat. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Profiel InSpark ›
 
 

Downloaden: Cloudmigratie maakt proactieve zorg mogelijk

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IntoHealthcare.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.