Beter samenwerken en communiceren in de zorg met intranet

Een succesvol intranet voor uw zorgorganisatie

Een succesvol intranet voor uw zorgorganisatie

Een intranet vormt het informatiehart van iedere zorgorganisatie. Een passend intranet biedt toegang tot informatie voor alle medewerkers van een organisatie. Informatie die de medewerker moet weten, maar ook informatie die de medewerker wíl weten. Nieuws, kennis, procedures, regelingen, HRM, handboeken, formulieren en meer. Het intranet moet beter samenwerken en communiceren in de zorg mogelijk maken.

Beter samenwerken en communiceren in de zorg

Vroeger was het intranet vooral bedoeld om medewerkers te informeren. Tegenwoordig draait het intranet om mensen en hun werk. Het intranet biedt nu de mogelijkheid om te reageren op content, netwerken te bouwen en communities te vormen. Hiermee wordt het sociale element in de organisatie versterkt. Uit onderzoek blijkt dan ook dat het intranet de onderlinge samenwerking en communicatie versterkt.

Intranet op basis van SharePoint

Microsoft SharePoint biedt onder andere een raamwerk dat de basis vormt voor intranet. Het intranet kan helemaal vanaf de grond opgebouwd worden, waardoor het helemaal op maat kan worden gemaakt. Daarnaast kunnen verschillende onderdelen of portalen worden geïntegreerd in één omgeving; intranet, een projectensite, een document management systeem, een record management systeem, extranet en meer. Dit biedt voordelen voor zowel gebruikers als beheerders.

Intranet toepassingen in de zorg

In deze whitepaper worden de functionaliteiten en voordelen van intranet op basis van SharePoint binnen een zorgorganisatie verder uitgeleged. Download de whitepaper direct.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 

Download artikel

Beter samenwerken en communiceren in de zorg met intranet

Maakt uw organisatie gebruik van Office 365?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IntoHealthcare.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.