Best practices voor het ontwerpen en implementeren van de optimale werkplek

In 6 stappen naar de ideale werkplekomgeving

Gepubliceerd: 08-07-2019 | Whitepaper | In 6 stappen naar de ideale werkplekomgeving

Vaak liggen de wensen van de IT-afdeling en de zorgprofessionals voor een moderne werkplekomgeving ver uit elkaar. De zorgmedewerkers willen een goede gebruikersvriendelijkheid, mobiliteit en flexibiliteit, terwijl IT graag eenvoudig controle houdt over de systemen en niet wil inleveren op veiligheid. Al klinkt dit misschien als een onmogelijke opgave, het is echt mogelijk om dit allemaal samen te laten komen in een systeem. In deze whitepaper lees je hoe je in 6 stappen overstapt naar de ideale werkplekomgeving voor zowel de IT-afdeling als de rest van jouw medewerkers.

Stap 1: inventariseer de huidige werkplekomgeving

Voordat je kan beginnen met het implementeren van een nieuwe omgeving, is het van belang om te kijken hoe er nu gewerkt wordt en hoe je dit kan verbeteren. Welke systemen worden er gebruikt? Wat is het budget? Met welke tools willen jouw zorgverleners graag werken? Hierbij is het van belang om naar verschillende werknemers vanuit de organisatie te luisteren. Dit zijn bijvoorbeeld verpleegkundigen, maar ook de IT-afdeling of administratieve medewerkers.

Stap 2: ontwerp van de nieuwe omgeving

Als er eenmaal duidelijk is wat de wensen zijn van jouw medewerkers, begin je met het ontwerp van de nieuwe omgeving. Welke applicaties gaan we gebruiken? Via welke leverancier willen we werken? Hoe gaan we de omgeving bouwen? Dat zijn de vragen die centraal staan in de tweede stap naar een moderne werkomgeving. Ook moet er nagedacht worden hoe alle elementen van het systeem beveiligd worden.

Aan de slag?

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan met een nieuwe werkplekomgeving? Download deze whitepaper en leer aan de hand van 6 stappen de best practices voor het ontwerpen en implementeren van de optimale werkplek.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ConoScenza

Wij zijn ConoScenza, een IT-dienstverlener met een sterke focus op het business-succes van onze klanten. Het is namelijk onze missie om organisaties nu en in de toekomst te laten excelleren door ICT. Dit maken wij mogelijk door organisaties vanuit diepgaande vakkennis (van advies en implementatie t/m beheer) te ondersteunen bij de inzet van de juiste ICT-oplossingen.

Profiel ConoScenza ›
 
 

Downloaden: Best practices voor het ontwerpen en implementeren van de optimale werkplek

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IntoHealthcare.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.