Archiveringsoplossing 2.0 voor ZGV

ZGV vervangt archiveringsoplossing

ZGV vervangt archiveringsoplossing

De verregaande automatisering in de zorg creëert een grote hoeveelheid digitale gegevens, die constant groeit. Ziekenhuizen zien zich geconfronteerd met een continu groeiende behoefte aan veilige opslag hiervan. Het Ziekenhuis Gelderse Vallei (ZGV) had al een aantal jaren een EMC2 Centera archiveringsoplossing, maar heeft recent een nieuwe archiveringsoplossing in gebruik genomen. Het grote voordeel van de nieuwe oplossing is dat de, op een Network Attached Storage (NAS) gebaseerde, infrastructuur voor meer dan alleen archiveringsdata gebruikt kan worden. 

Op naar een nieuwe infrasctructuur

Vincent te Koppele, Hoofd ICT  ZGV:
“Onze oplossing was merkbaar ouder aan het worden. We konden nog steeds onze archiefbeelden terughalen, maar het onderhoud werd steeds duurder en de beschikbare dataruimte raakte op. Daarnaast waren bepaalde servers aan vervanging toe. Wij wilden weer een systeem dat we ziekenhuisbreed konden inzetten en dat in hoge mate schaalbaar is.”

Resultaat

  • Stabiele, open, toekomstgerichte, schaalbare en flexibele omgeving;
  • PACS informatie is snel toegankelijk;
  • De moderne storage-omgeving levert kosteneffectieve opslag;
  • Mogelijkheden om de storage-omgeving voor meer dan alleen archivering te gebruiken;

Meer dan alleen archiveringsdata

Download deze volledige praktijkcase en lees meer over de nieuwe, op een NAS gebaseerde, infrastructuur bij Ziekenhuis Gelderse Vallei, die voor meer dan alleen archiveringsdata gebruikt kan worden.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

PQR

IT wordt door technologische ontwikkelingen en strengere wetgeving steeds complexer. Het opzetten en onderhouden van een goede IT-infrastructuur kost veel tijd en geld. Daarmee is IT een onderdeel van de bedrijfsvoering geworden dat aandacht verdient. PQR geeft het die aandacht en creëert rust in uw IT.

Profiel PQR ›
 
 

Download artikel

Archiveringsoplossing 2.0 voor ZGV

Wilt u de PQR-nieuwsbrief ontvangen?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IntoHealthcare.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.