25 voordelen van een werkplek in de cloud

Van eenvoudig beheer tot gebruiksgemak

Gepubliceerd: 21-02-2020 | Webcast | 25 voordelen van een werkplek in de cloud

Bij veel zorginstellingen staat een migratie naar de cloud nog steeds bovenaan de agenda. Een cloudwerkplek klinkt veel mensen dan ook als muziek in de oren. De IT-afdeling is vooral op zoek naar een werkplek die eenvoudiger is in beheer. Zorgmedewerkers willen graag aan de slag met het device naar keuze en zijn de beperkingen van de huidige VDI-omgeving zat. Maar met een werkplek in de cloud open je ook de deuren voor snellere en eenvoudigere data-uitwisseling tussen verschillende systemen. Met behulp van API’s knoop je verschillende zorgapplicaties aan elkaar en hoeven medewerkers niet langer informatie eindeloos opnieuw in te voeren in verschillende systemen.

Kijken naar het cloud alternatief

In deze webcast maak je kennis met een werkplek in de cloud. De webcast geeft je meer inzicht in de ‘cloud first’ strategie die veel bedrijven hanteren en je ziet waarom steeds meer zorginstellingen kiezen voor het as a Service-alternatief van bestaande on-premise applicaties. Welke voordelen behalen zorginstellingen die de sprong naar de cloudwerkplek zetten? Freerk Terpstra, business consultant en cloudwerkplek-specialist bij Rapid Circle, geeft je niet 5, niet 10 maar 25 voordelen van een in de cloud te beheren werkplek. We zetten er alvast 5 voor jou op een rij!

  • Meer regie over jouw IT-omgeving.
  • Eenvoudiger in beheer, dus IT heeft meer tijd om de zorginstelling beter te ondersteunen met technologische innovaties
  • Tevreden medewerkers, VDI-omgeving is vervangen door een flexibel en gebruiksvriendelijk alternatief
  • Cloudwerkplek is secure-by-design
  • Meer self-service en automation mogelijkheden voor IT-beheerder, medewerkers kunnen bijvoorbeeld zelf hun wachtwoord herstellen

Wil je de details weten? Of wil je nog een aantal voordelen horen voor je definitief om bent? Kijk dan snel deze praktische webcast en laat je bijpraten door Freerk over de vele voordelen van een werkplek in de cloud.

Bekijk nu

Bekijk deze webcast nu door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Rapid Circle

Bij Rapid Circle geloven we dat in de toekomst organisaties niet meer om de Cloud heen kunnen. Werknemers nemen namelijk hun verwachtingen en ervaringen die ze als consument opdoen met innovatieve nieuwe technologie mee de organisatie in. Cloud oplossingen helpen organisaties kosten te besparen, productiever te worden en interne communicatie en samenwerking te innoveren.

Profiel Rapid Circle ›
 
 

Bekijk de webcast: 25 voordelen van een werkplek in de cloud

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IntoHealthcare.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.