Webinar | Innovatie in de GGZ: de prijswinnende cloud strategie van Arkin

Hoe zorgt u ervoor dat er snel zoveel mogelijk medewerkers optimaal op afstand kunnen werken? Dat is tegenwoordig de centrale vraag voor IT-organisaties. Rapid Circle helpt u bij het oplossen van dit vraagstuk door regelmatig informatieve webinars te verzorgen met concreet advies.

Wilt u leren hoe een van de meest vooruitstrevende organisaties in de geestelijke gezondheidszorg digitalisering aanpakt?

Onderwerp webinar dinsdag 10 november: Innovatie in de geestelijke gezondheidszorg: dit is waarom de cloud strategie van Arkin in de prijzen is gevallen

In dit webinar gaat Freerk Terpstra in gesprek met Michiel Kooper, Chief Information Officer bij Arkin en Harold Punter, CEO bij Rapid Circle. Samen bespreken zij de cloud strategie van Arkin, de uitvoering ervan, de resultaten, de uitdagingen en de plannen voor de toekomst. Wilt u leren hoe een van de meest vooruitstrevende organisaties in de geestelijke gezondheidszorg digitalisering aanpakt? Meld u aan voor het webinar. Tijdens het webinar kan u ook vragen stellen.

Arkin is zonder twijfel een van de meest vooruitstrevende GGZ-organisaties van Nederland als het gaat om digitalisering. Al 6 jaar geleden ontwikkelden ze samen met Rapid Circle een cloud strategie. En deze strategie betaalt zich uit. Zeker vanaf de start van de crisis toen er snel geschakeld moest worden om patiënten goed te kunne blijven behandelen en zorgverleners goed te kunnen laten werken.

In no time konden beoefenaars hun behandelplannen online voortzetten door video counseling sessies en kregen patiënten de zorg die ze nodig hebben. Ook de onderlinge samenwerking tussen medewerkers, kantoren, klinieken, praktijken en afdelingen verbeterde enorm. Daarbij verloopt het beheer veel efficiënter.

Dit alles zorgt ervoor dat Arkin een nieuwe fase in is gegaan op het gebied van digitalisering en innovatie. Er is nu daadwerkelijk tijd en er zijn geen beperkingen meer om de dienstverlening te vernieuwen en om processen eenvoudig te automatiseren. Zo bereik Arkin ‘the next level’ van geestelijke gezondheidszorg door digitalisering.

Mede op basis van deze case study is Rapid Circle uitverkozen tot wereldwijd Microsoft Partner of the Year Moderne werkplek en Teams.

Wilt u weten wat Arkin heeft gedaan en waarom? Tot welke resultaten dit leidt? En wat de uitdagingen en plannen zijn? Meld u dan aan voor het webinar.

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: Donderdag 10 december 2020, vanaf 14:30 uur
Thema: Cloudstrategie, digitalisering in de zorg
Kosten: Gratis
Locatie: Online

Profiel Rapid Circle

Rapid Circle

Bij Rapid Circle geloven we dat in de toekomst organisaties niet meer om de Cloud heen kunnen. Werknemers nemen namelijk hun verwachtingen en ervaringen die ze als consument opdoen met innovatieve nieuwe technologie mee de organisatie in. Cloud oplossingen helpen organisaties kosten te besparen, productiever te worden en interne communicatie en samenwerking te innoveren.

Profiel Rapid Circle ›