Webinar: Aan de slag met security in de zorg

Wortell

Een veilige IT omgeving binnen de Zorg

Niemand wil dat persoonlijke gegevens op straat terechtkomen. Zeker niet als het over je medische dossiers gaat. Ondanks de toegenomen aandacht voor cybersecurity in de zorg, halen zorginstellingen toch regelmatig de media vanwege datalekken. Maar hoe ga je aan de slag met security binnen de Zorg?

Niet alleen techniek zorgt ervoor dat zorginstellingen zich beter kunnen weren tegen cybercrime en datalekken. De mens is een enorm belangrijke factor als het gaat om security, en misschien juist wel binnen de Zorg. Hoe zorg je er als IT afdeling voor dat de omgeving aan de juiste eisen voldoet? Hoe hou je security maatregelen voor medewerkers werkbaar zodat zij geen workaround gaan verzinnen? En welke trends zien onze experts op dit moment op het gebied van security binnen de Zorg?

Het webinar

Tijdens dit webinar nemen we je mee in de belangrijkste security trends binnen de Zorg, bespreken we ook praktijkcases, welke (eenvoudige) concrete stappen je kan nemen naar een veiligere IT-omgeving en hoe je dit werkbaar houdt voor medewerkers.

Programma

Tijdens dit webinar behandelen we de volgende vragen en onderwerpen:

 • Wat zijn de security trends binnen de Zorg?
 • Wat zijn security, DLP en MDR en hoe borg je dit in je zorgorganisatie?
 • Wat zijn de mogelijkheden binnen mijn huidige licenties?
 • Hoe houd ik security werkbaar voor mijn medewerkers?
 • Praktijkvoorbeelden van security binnen zorgorganisaties
 • Datum

  Dit webinar zal live plaatsvinden op 13 mei om 15.00u. Kun je er niet bij zijn? Geen probleem! Schrijf je gewoon in en wij sturen de opname van het webinar toe.

  Sprekers

  Tijdens dit webinar vertellen Dennis Vendel, Maarten Goet en Nick Postma je alles over security binnen de zorg en hun ervaringen in de praktijk.

  Inschrijven

Praktische informatie

Datum: 13 mei 2020, 15:00 uur
Thema: Security
Kosten: Gratis
Locatie: Online