Webinar: Veilig thuiswerken binnen de zorg

Wortell

Een veilige IT omgeving binnen de Zorg

Niemand wil dat persoonlijke gegevens op straat terechtkomen. Zeker niet als het over je medische dossiers gaat. Ondanks de toegenomen aandacht voor cybersecurity in de zorg, halen zorginstellingen toch regelmatig de media vanwege datalekken. Zeker nu werken op afstand hals over kop geïmplementeerd wordt vergeten zorginstellingen soms goed te kijken naar governance en security. Hoe ga je dan goed aan de slag met security binnen de Zorg? En hoe zorg je ervoor dat je medewerkers veilig thuis kunnen werken?

Niet alleen techniek zorgt ervoor dat zorginstellingen zich beter kunnen weren tegen cybercrime en datalekken. De mens is een enorm belangrijke factor als het gaat om security, en misschien juist wel binnen de Zorg. Hoe zorg je er als IT afdeling voor dat de omgeving aan de juiste security eisen voldoet? Hoe hou je security maatregelen voor medewerkers werkbaar zodat zij geen workaround gaan verzinnen? En welke trends zien onze experts op dit moment op het gebied van security binnen de Zorg?

Het webinar

Tijdens dit webinar nemen we je mee in de belangrijkste security trends binnen de Zorg, bespreken we hoe je je omgeving juist veilig inricht voor werken op afstand, bespreken we praktijkcases, welke (eenvoudige) concrete stappen je kan nemen naar een veiligere IT-omgeving en hoe je dit werkbaar houdt voor medewerkers.

Programma

Tijdens dit webinar behandelen we de volgende vragen en onderwerpen:

  • Hoe maak je veilig werken op afstand mogelijk binnen de Zorg?
  • Wat zijn de security trends binnen de Zorg?
  • Wat zijn de mogelijkheden binnen mijn huidige licenties?
  • Hoe houd ik security werkbaar voor mijn medewerkers?
  • Wat zijn security, DLP en MDR en hoe borg je dit in je zorgorganisatie?
  • Praktijkvoorbeelden van security binnen zorgorganisaties

Datum

Dit webinar zal live plaatsvinden op 13 mei om 15.00u. Kun je er niet bij zijn? Geen probleem! Schrijf je gewoon in en wij sturen de opname van het webinar toe.

Sprekers

Tijdens dit webinar vertellen Dennis Vendel, Maarten Goet en Nick Postma je alles over security binnen de zorg en hun ervaringen in de praktijk.

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: 13 mei 2020, 15:00 uur
Thema: Security
Kosten: Gratis
Locatie: Online