Vereenvoudig het leven van zorgprofessionals!

Efficiënter werken met de bedrijfsprocessen binnen één platform

We leven in een wereld waarbij veranderingen alom vertegenwoordigd zijn. Dit geldt ook voor de zorgsector. Jaarlijks zijn er veranderingen in wet- en regelgeving en ook het administratieve deel van de zorg wordt steeds complexer. Allemaal redenen waarom uw zorgprofessionals minder tijd kunnen besteden aan het verzorgen van cliënten en/of bewoners.

Minder tijd voor de zorgtaak

In dit webinar gaan we in op een geïntegreerde oplossing waardoor je tijd en geld bespaart, tijd die je aan de zorg voor jouw cliënten kunt besteden!

Vidaví4Care, dat gebaseerd is op Dynamics365 Business Central zorgt ervoor dat uw financiële en inkoopprocessen geïntegreerd worden in één systeem, waarbij uiteraard ook uw ECD-systeem gekoppeld wordt.

Dit maakt het mogelijk om rapportages te draaien over diverse systemen heen, inzicht te krijgen in alle KPI’s en dus te allen tijde inzage te hebben in alle gegevens en bij te sturen waar dat nodig is.

We zullen in dit webinar ingaan op hoe jij

  • Efficiënter kan werken om betere zorg te verlenen
  • De logistieke stromen kan vereenvoudigen
  • Waardevolle tijd kan besparen

Schrijf je snel in via onderstaande knop!

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: Woensdag 21 augustus 2019, vanaf 10:30 uur
Thema: Dynamics365 Business Central
Kosten: Gratis
Locatie: Online

Profiel Axians

Axians

Samen met onze klanten verbeteren we het leven van mensen. Om de wereld slimmer te maken en vooruit te helpen, ondersteunt en adviseert Axians haar klanten op het gebied van Informatie en Communicatie Technologie; schaalbaar, flexibel en duurzaam.

Profiel Axians ›