Powerapps in de zorg

Zorginstanties kampen veelal met processen die handmatig, complex of met veel papierwerk uitgevoerd moeten worden. Dit zorgt voor uitdagingen in het zorgproces , wat het moeilijk maakt om efficiënt en effectief samen te werken. Dit biedt een kans om veel winst te behalen door deze processen te digitaliseren en te automatiseren.

Apps ontwikkelen in uren in plaats van maanden

Het maken van apps voor jouw organisatie is nog eenvoudiger geworden, dankzij Powerapps! Een krachtige, ‘point-and-click approach’ voor het bouwen van apps. Dit maakt het gemakkelijk voor iedereen die bekend is met Microsoft Office, om Dynamics 365 en Office 365 aan te passen en verder uit te breiden met een nieuwe categorie van apps. Bouw binnen uren, in plaats van maanden, apps die gemakkelijk een verbinding maken met data, die Excel-achtige uitdrukkingen gebruiken om logica toe te voegen en die op het web, iOS en Android apparaten draaien. Krijg beter begrip van data via interactieve, realtime Power BI dashboards en ontdek de inzichten die nodig zijn om de organisatie vooruit te helpen.

Ontdekken & actie

Tijdens dit evenement krijgt u te zien wat de toekomst brengt voor de ontwikkeling van productieve apps en hoe u meteen hiermee aan de slag kunt. Hiernaast krijgt u ook een goed beeld van de mogelijkheden van het Platform en de real-life use cases. Bekijk inspirerende demo’s over Powerapps! We zullen u inspireren met het Power Platform-verhaal middels een aantal keynote-sessies, gepresenteerd door de Power Platform specialisten van Microsoft. Eindig de dag met een workshop om je klaar te maken voor actie.

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: 19 november 2019, 09:00 -17:00 uur
Thema: Werkplekbeheer, digitale werkplek
Locatie: Microsoft Nederland

Profiel Rapid Circle

Rapid Circle

Bij Rapid Circle geloven we dat in de toekomst organisaties niet meer om de Cloud heen kunnen. Werknemers nemen namelijk hun verwachtingen en ervaringen die ze als consument opdoen met innovatieve nieuwe technologie mee de organisatie in. Cloud oplossingen helpen organisaties kosten te besparen, productiever te worden en interne communicatie en samenwerking te innoveren.

Profiel Rapid Circle ›