Digitaal Vitaal in de zorg

Zo creëer je een optimale werkplek ervaring voor de zorgmedewerker

Wortell

Het is een heel aantrekkelijke, maar tegelijkertijd gevaarlijke gedachte dat technologie zorgt voor een hogere productiviteit. De échte waarde van technologie ligt in het anders (slimmer, efficiënter, meer cliëntgericht) kunnen inrichten van zorgverlening. Daarom helpen we steeds meer zorginstellingen via het uitgekiende programma Digitaal Vitaal om eindgebruikers enthousiast te maken om met de aangereikte middelen aan de slag te gaan.

Wil jij meer weten over hoe je de eindgebruiker nu écht ondersteuning kunt bieden ervoor zorgt dat ze met nieuwe technologie aan de slag gaan? Schrijf je in voor dit event!

Digitaal vitaal in de zorg

Speciaal voor zorginstellingen en ziekenhuizen organiseren wij een kosteloos event voor relaties die meer willen leren over adoptie. Het event vindt plaats op woensdag 25 maart van 09:00- 13:00 uur bij Microsoft.

Programma

09:30 uur Microsoft opening over de laatste ontwikkelingen binnen de zorg
10:00 uur Abrona over de aanpak van adoptie in hun digitale transformatie
11:00 uur Hoe persona’s de adoptie van nieuwe systemen makkelijker maken
11:30 uur Hoe je kunt profiteren van een digitale assistent en chatbot
12:00 uur Lunch

Voor wie?

Jij houdt je bezig met het omarmen van nieuwe technologie en bent werkzaam als; IT manager, Programma manager, Opleidingcoördinator, Communicatiemanager, HR , productowner, CMIO of CNIO binnen een zorginstelling of ziekenhuis.

En of je nu klant bent of niet. Wij delen onze kennis graag!

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: 25 maart 2020, 9:00 uur
Thema: adoptie
Kosten: Gratis
Locatie: Microsoft Nederland