De ontwikkelingen van AI in de gezondheidszorg

Wortell

De zorgsector leent zich bij uitstek voor kunstmatige intelligentie (AI) vanwege de grote hoeveelheden data. Kunstmatige intelligentie kan worden ingezet om voorspellingen te doen, aanbevelingen te doen én biedt relevante ondersteuning bij beslissingen. Een veelbelovende technologie dus. Hoog tijd om je wegwijs te maken in de toepassingen die er zijn en hoe deze technologie gebruikt moet worden. Schrijf je in voor deze kosteloze workshop en kom erachter hoe AI impact maakt op jouw zorginstelling!

Intelligente oplossingen

Op maandag 3 februari organiseren we in samenwerking met Microsoft een kosteloze workshop die in het teken staat van het ontdekken en ontwikkelen van intelligente oplossingen op het Microsoft Azure platform. De workshop vindt plaats van 09:00 uur tot 13:00 uur bij Microsoft en we sluiten af met een lunch.

Het programma

09:00 uur – Inspiratiesessie met de nieuwste cases binnen de zorg
10:00 uur – Data Science Canvas: met behulp van het canvas bepaal jij wat een mogelijk scenario binnen jouw zorginstelling zou zijn en hoe het concept ontwikkeld kan worden
12:00 uur – Voorspelmodel bouwen (zo makkelijk kan het zijn!)
13:00 uur – Lunch

Voor wie:

Je hebt te maken met: datawarehouse, dashboards, besluitvorming op basis van data, voorspellingen maken, innovaties.

Je bent werkzaam als: IT manager, Informatie analist, Data scientist, Bestuurder, Algemeen Directeur, Directeur Zorg.

De workshop is niet technisch. Het is juist zo opgezet dat het zowel voor IT als voor collega’s werkzaam op het vlak van zorgmanagement interessant is. En of je nu klant bent of niet. We delen onze kennis graag!

Reden genoeg, schrijf je in voor dit gratis event.
Let op: er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: 3 februari 2020, 9:00 uur
Thema: AI
Kosten: Gratis
Locatie: Microsoft Nederland