AVG in de Zorg: is alles echt (goed) geregeld?

AVG: Hoe zet je de puntjes op de i?

Dit webinar is nu live, klik hier

De zorgorganisatie waarvoor je werkt heeft vast al veel gedaan om cliënt- en patiëntgegevens goed te beschermen om te voldoen aan de AVG.

Toch is er wellicht nog een stemmetje dat vraagt:

  • Hebben we echt wel alles gedaan?
  • Hebben we het wel goed gedaan?
  • Wat kunnen we nog meer verwachten?

Als je deze vragen goed wilt kunnen beantwoorden, dan is het webinar ‘AVG in de Zorg: is alles echt (goed) geregeld?’ een unieke mogelijkheid om te kijken waar jouw organisatie nu staat.

Security Consultant en AVG-expert Jeroen Erkelens van Rapid Circle legt in dit webinar uit wat de belangrijkste aandachtspunten zijn voor zorgorganisaties om nu, en in de toekomst, te voldoen aan de AVG. Daarbij vormt het een praktische dubbelcheck op de activiteiten die (nog) ondernomen dienen te worden.

In deze interactieve sessie van ongeveer 40 minuten heb je bovendien gelegenheid om jouw vragen te stellen. Schrijf je nu in om gratis deel te nemen.

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: 21 juni 2018, 11:00 - 12:00 uur
Thema: AVG & Zorg
Kosten: Gratis
Locatie: Online

Profiel Rapid Circle

Rapid Circle

Bij Rapid Circle geloven we dat in de toekomst organisaties niet meer om de Cloud heen kunnen. Werknemers nemen namelijk hun verwachtingen en ervaringen die ze als consument opdoen met innovatieve nieuwe technologie mee de organisatie in. Cloud oplossingen helpen organisaties kosten te besparen, productiever te worden en interne communicatie en samenwerking te innoveren.

Profiel Rapid Circle ›
 

Inschrijven voor: AVG in de Zorg: is alles echt (goed) geregeld?

Vul onderstaand formulier in om u in te schrijven voor 'AVG in de Zorg: is alles echt (goed) geregeld?' op .

 

Met deze inschrijving gaat u akkoord met de Privacy Statement van IntoHealthcare.