Dit zijn de allernieuwste functionaliteiten in Werkplek 365

10 October 2019, 13.48afbeelding Dit zijn de allernieuwste functionaliteiten in Werkplek 365

Sinds de introductie van Werkplek 365 zijn er nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Daarnaast zijn er een aantal verbeteringen aan bestaande functionaliteiten doorgevoerd. De nieuwe functionaliteiten zijn met name gericht op een betere integratie met intranet, samenwerking met collega’s en sociale integratie.

Lees verder

AVG-beleid in de zorg verbetert door juiste monitoring en cultuur

23 September 2019, 09.50afbeelding AVG-beleid in de zorg verbetert door juiste monitoring en cultuur

Hoe richt je je processen honderd procent compliant in? Nu, ruim een jaar later, is de eerste boete uitgedeeld door de Autoriteit Persoonsgegevens. Ook binnen de zorg wordt er nadrukkelijker gekeken naar de handhaving van de AVG. Meldingen worden nader onderzocht en zo kwam het dat vorige week het eerste ziekenhuis werd beboet. Het moge duidelijk zijn dat de AP ook zorginstanties strenger is gaan controleren.

Lees verder

Windows Virtual Desktop

10 September 2019, 08.37afbeelding Windows Virtual Desktop

Een werkplek vanuit de cloud is al een geruime tijd mogelijk, maar er kwam altijd wel veel kennis en expertise bij kijken om deze werkplek op een veilige en stabiele manier aan te bieden. Om dit te versimpelen en toegankelijker te maken heeft Microsoft een nieuwe DaaS-dienst (Desktop-as-a-Service) ontwikkeld. In deze blog leggen wij u uit wat deze nieuwe oplossing inhoudt en welke toegevoegde waarde deze oplossing voor u kan bieden.

Lees verder