Hoe erg is het als IT in jouw organisatie de komende 5 jaar hetzelfde blijft?

11 January 2021, 14.22afbeelding Hoe erg is het als IT in jouw organisatie de komende 5 jaar hetzelfde blijft?

In het afgelopen jaar is onze manier van werken in korte tijd sterk veranderd. Organisaties die achterliepen op het gebied van digitalisering, moesten snel bijschakelen. Dat is voor zowel de medewerkers als de IT-afdeling een behoorlijke uitdaging geweest. In deze blog lees je waarom het essentieel is dat IT in jouw organisatie – ook als corona straks onder controle is – de aandacht krijgt die het verdient.

Lees verder

Zorggroep Noordwest-Veluwe

11 January 2021, 13.09afbeelding Zorggroep Noordwest-Veluwe

De zorgsector bereidt zich voor op een andere manier van werken. Ouderen blijven langer zelfstandig wonen, waardoor het zorgaanbod anders wordt ingericht. De digitale transformatie is een cruciaal onderdeel van de zorg van morgen en vraag om innovatie. Hoe pakt Zorggroep Noordwest-Veluwe dat aan?

Lees verder

Black Building Test van onze datacenters

14 December 2020, 15.00afbeelding Black Building Test van onze datacenters

Wanneer de reguliere stroomvoorziening uitvalt, moet een datacenter gewoon blijven draaien. Hoe test je dat? Door letterlijk de stekkers uit ons pand te trekken. In deze video zie je hoe dat in zijn werk gaat.

Lees verder

Configuration management database; kleine aanpassingen, grote gevolgen...

14 December 2020, 11.06afbeelding Configuration management database; kleine aanpassingen, grote gevolgen...

Klinkt dit scenario bekend in de oren: een collega voert een kleine aanpassing door in één van de maatwerkoplossingen die de zorginstelling gebruikt. Nog geen 10 minuten nadat de wijziging is doorgevoerd, hangt de manager van de financiële administratie aan de lijn. De rapportagetool geeft een foutmelding en laadt geen gegevens meer in. En terwijl de financieel manager zijn verhaal doet, verschijnen in jouw mailbox meldingen dat de receptionistes geen patiënten meer kunnen aanmelden. Oeps…

Lees verder

Zorg vanuit de cloud: 7 redenen om te kiezen voor een specialist

30 November 2020, 15.19afbeelding Zorg vanuit de cloud: 7 redenen om te kiezen voor een specialist

Het heeft wat langer geduurd dan in andere sectoren, maar de afgelopen jaren is ook in de zorg de transitie naar de cloud op gang gekomen. Toch is er over de hele linie nog steeds aarzeling merkbaar. Veel organisaties zijn huiverig voor de impact die een overstap naar de cloud zou hebben op hun processen. En dat terwijl die impact alleen maar positief kan zijn. Tenminste, als je de juiste keuzes maakt.

Lees verder