Kan jouw cloudoplossing wat jouw zorgorganisatie wil?

13 July 2021, 00.00afbeelding Kan jouw cloudoplossing wat jouw zorgorganisatie wil?

Vanuit een bestaande IT-omgeving migreren naar de cloud is iets wat je niet zomaar doet. Er komt veel bij kijken, niet alleen in technisch maar vooral ook in organisatorisch opzicht. Hoe zorg je ervoor dat je nieuwe omgeving goed aansluit bij je zorgorganisatie en je niet vastloopt tijdens de migratie? Lees er meer over in deze blog.

Lees verder

Hoe faciliteer je hybride werken met een digitale werkplek?

13 July 2021, 00.00afbeelding Hoe faciliteer je hybride werken met een digitale werkplek?

Om meteen maar even met de deur in huis te vallen; Hybride werken is here to stay. Ook in de zorgsector. Uit diverse onderzoeken blijkt dat het overgrote deel van het personeel verwacht dat zij, ook na de COVID-pandemie, hybride zal blijven werken. Hoe faciliteert jouw zorginstelling deze omslag naar digitaal werken? Lees er meer over in deze blog.

Lees verder

10 Power App best practices die je leven beter maken

29 June 2021, 00.00afbeelding 10 Power App best practices die je leven beter maken

Als je net start met Power Apps kan het wat overweldigend zijn. Power Apps biedt ontzettend veel mogelijkheden en het is heel aanlokkelijk om meteen Power Apps te openen en te beginnen met bouwen. Toch kan het een vrij complex leerproces zijn. Maar... niet gevreesd! In deze blog lees je 10 tips om je op weg te helpen met het bouwen van Power Apps.

Lees verder

Office 365 in de zorg: hoe voorkom je dataverlies?

29 June 2021, 00.00afbeelding Office 365 in de zorg: hoe voorkom je dataverlies?

In de zorgsector wordt steeds meer gewerkt met Microsoft Office 365. Een begrijpelijke ontwikkeling, want Office 365 biedt organisaties en instellingen een wereld aan middelen om effectiever samen te werken en te communiceren, en om de zorg beter te coördineren. Maar hier komen ook uitdagingen bij kijken. Zoals de manier van back-uppen. Je leest er meer over in deze blog.

Lees verder

Dit brengt de werkplek van de toekomst voor ziekenhuizen

18 May 2021, 00.00afbeelding Dit brengt de werkplek van de toekomst voor ziekenhuizen

Om nu en in de toekomst goede en betaalbare zorg te kunnen leveren, kunnen ziekenhuizen niet meer om innovatie heen. En de innovaties gaan in rap tempo door. Wil jij als zorginstelling voorbereid zijn voor alle nieuwe ontwikkelingen rondom virtuele zorg bieden? Lees in deze blog hoe je succesvol een brug slaat tussen de werelden van innovatie en legacy. Begin vandaag met de zorg van de toekomst!

Lees verder