Van traditioneel naar modern vergaderen in de zorg

Gebruik nu de ins en outs om modern te vergaderen

Gebruik nu de ins en outs om modern te vergaderen

Vergaderen in de zorgsector kost grof geld. Jaarlijks gaan tientallen miljarden per jaar op aan overleggen en vergaderen. Veel mensen hebben een hekel aan vergaderen: ze zijn vaak langdradig, leveren weinig op en mensen hebben het gevoel te vaak te moeten komen opdraven. Naar schatting zitten werknemers een kwart van hun tijd in vergaderingen. Dit moet toch anders kunnen, denkt u ook niet?

Met dit soort gegevens zouden we bijna vergeten dat vergaderen ook echt een nut dient. Als duidelijk is wat er bereikt moet worden met welke moderne technische middelen, dan scheelt het enorm. Denk bijvoorbeeld aan het overbrengen van informatie, het nemen van besluiten of het bespreken van plannen en beleid.

Modern vergaderen helpt communicatie

Deze doelen kunnen efficiënter en slimmer worden bereikt door het traditionele vergaderen achter ons te laten en het moderne werken te omarmen. Dat gaat niet alleen om het faciliteren van middelen om op afstand te vergaderen, maar ook het zo gemakkelijk mogelijk maken van de communicatie tussen collega’s, teamleiders en managers. Op die manier is een deel van de vergadertijd zelfs niet meer nodig.

Wie de transitie naar het moderne vergaderen, de moderne werkplek en moderne communicatiemiddelen goed doorloopt, kan zich nu al succesvol noemen. En wellicht kunnen we dan eindelijk de kringvergadering de deur wijzen en de moderne bijeenkomst met online en offline deelnemers verwelkomen.

Ins en outs van modern vergaderen in de zorg

Breekt u met de traditionele vergadering en staat u klaar voor de toekomst? Neem de eerste stap en lees deze whitepaper voor alle ins en outs van moderne vergaderingen.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Wortell

Wij geloven in technologie. Niet als doel op zich, maar als middel om verandering te realiseren.

Profiel Wortell ›
 
 

Downloaden: Van traditioneel naar modern vergaderen in de zorg

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IntoHealthcare.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.